Komentara: 0
Pregleda: 1701

Fudbal: Goleada "golubica" protiv Požarevca

10.09.2018. u 15:27h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka ubedljivo su slavile protiv Požarevca u 3. kolu Superlige Srbije. Razigrana četa Borisa Arsića još jednom je pokazala svoju dominaciju i efikasnost. Ispratile su Subotičanke protivnika sa osam golova u mreži.
Fudbal: Goleada "golubica" protiv Požarevca

Spartak je bio bolji rival svih 90 minuta protiv Požarevca čije igračice su tek nekoliko puta uspele da prođu polovinu terena. Razigrane “golubice” su se raspucale i čak 8 golova postigle.

Prva je mrežu Požarevljanki zatresla Sara Pavlović sa sedam metara. Nizale su šanse Subotičanke, a onda je Tijana Filipović povisila na 2:0. Nisu se štedele ni malo raspoložene šampionke, vezle su po terenu i nizale prilke. Okijera, Filipovićeva, Hik, Slovićeva propustile su dobre prilike za ubedljiviji rezultat. Međutim, u nastavku meča su još šest puta zatresle mrežu Požarevca. Angelina Hiks je povećala prednost na 3:0, a potom je Baka bila precizna. Kapitenka Spartaka Violeta Slović nadmudrila je protivnika za 5:0.

Do kraja utakmice bile su precizne još tri puta Subotičanke za konačnih 8:0 pred najvažniji meč koji ih očekuje u sredu, kada u Ligi šampiona igraju sa Bajernom iz Minhena.

Spartak – Požarevac 8:0 (2:0)
Pavlović 21', Filipović 37' i 82', Hix 63', Baka 73' i 87', Slović 78, Goja 81.

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović, Pleuler, Ilić, Filipović, Hix (Baka), Okjere (Kričak) Pavlović, Matić (Goya).

Požarevac: Milojević, Milosavljević, Jenić (Jovkić), Đulejić, Ivanišević, Milinović, Vukašinović, Gangolj, Vuković, Čutura, Teodosijević

PROTIV BAJERNA U SREDU

Spartak spremno dočekuje Bajern iz Minhena u okviru šesnaestine finala Lige šampiona. Utakmica  se igra u sredu 12. septembra u 16 i 30 na stadionu Bačke 1901. Prodaja ulaznica je u toku na tri lokacije u gradu - vinoteka vinarije Zvonko Bogdan (pored Boss-a), prostorije FK "Spartak ŽK" (zgrada Jadrana) i na dan utakmice stadion FK "Backa 1901".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1701

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.