Komentara: 5
Pregleda: 4917

Džimović: Plasmanom u polufinale Kupa Srbije postigli smo istorijski uspeh

04.12.2013. u 20:20h
Izvor: Subotica.com
Za samo 15 minuta fudbaleri Spartaka srušili su san Partizana da može lako da prođe subotičkog superligaša, a posle velike pobede reakcije iz kluba su prepune reči hvale. Posle zimske pauze očekuju se nova pojačanja i napad na Kup, koji automatski vodi u evropsko takmičenje, toliko željeno i sanjano. Prvenstvo se nastavlja, sledeći protivnik je ekipa Rada, euforija do tada treba da se iskontroliše jer prvenstvo nije sekundarni cilj.
Džimović: Plasmanom u polufinale Kupa Srbije postigli smo istorijski uspeh

Damir Džimović, izvršni direktor Spartaka bio je vidno zadovoljan posle današnje Kup utakmice protiv beogradskog Partizana: - "Istorijska pobeda Spartaka, tempirali smo formu za ovu utakmicu i kako smo i najavljivali prethodnih dana, dali smo i više od maksimuma. Ova utakmica je bila za nas utakmica sezone. Poslednjih godina Spartak nije uspevao da prođe u polufinale a zadnje dve godine je na penale zaustavljen u četvrtfinalu Kupa Srbije."

Kao što znate, dodaje Džimović, Kup je najlakši put za izlazak na Evro scenu i evo cilj nam se ispunjava. Na proleće nas čeka dvomeč do finala i sigurno ćemo se u zimskoj pauzi posvetiti dovođenju pojačanja za istorijsko osvajanje Kupa.

Izvršni direktor Spartaka se zahvalio celom timu na požrtvovanju, ističući da danas prosto nije bilo slabog mesta u ekipi. Nošeni na krilima podrške sa tribina momci su pokazali izuzetnu motivaciju i srčanost na terenu tako da pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Sa dva brza gola u prvom poluvremenu, uspeli smo da rešimo utakmicu.

"Sudijska četvorka na čelu sa Danilom Grujićem je odlično vodila utakmicu i nisu dozvolili da podlegnu pod uticaj igrača Partizana koji su u jednom trenutku tražili nepostojeći kazneni udarac." - napominje Džimović i koristi priliku da se zahvali šefu struke Partizana Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu na korektnom odnosu u ove dve utakmice koje smo imali u protekloj nedelji i poželeo im svu sreću u daljem šampionatu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4917

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

dragan kanatlarovski

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.