Komentara: 24
Pregleda: 4399

DS: Reflektori na Gradskom stadionu - niz neuspeha gradske vlasti

28.01.2016. u 13:51h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke Subotica prenosimo u celosti.
DS: Reflektori na Gradskom stadionu - niz neuspeha gradske vlasti

Pre više od dve godine, kada je prekomponovana većina u gradskoj skupštini i izabrana nova gradska vlast, najavljeno je da će Gradski stadion konačno dobiti reflektore.

Postavljanje reflektora je jedan od uslova za održavanje mečeva Prve fudbalske lige. Reflektore je donirao Fudbalski Savez Srbije, jedina obaveza gradskih vlasti je bila da se izgrade noseći stubovi.

Međutim, započeti radovi na izgradnji stubova i postavljanju reflektora obustavljeni su jer projektovani i izgrađeni temelji ne mogu izdržati opterećenje.

Niz promašaja i neuspeha ove gradske vlasti dostigao je tragikomične razmere: Kružni tokovi bez pristupnih trotoara i biciklističkih staza, popločanje trotoara oko Gradske kuće oštećenim betonskim kockama umesto projektovanim granitom, zastoji u realizaciji projekta rekonstrukcije pozorišta, zaboravljena ruinirana Zelena fontana, plaćanje Republici 6 miliona evra za naše kasarne i besmislenu kupovinu Doma vojske, itd.

S obzirom na dosadašnje rezultate teško da se u realizaciji projekta osvetljavanja Gradskog stadiona mogao očekivati drugačiji ishod.

Bez reflektora FK „Spartak“ neće imati uslove da igra prvoligaške mečeve. Ali zar je moguće očekivati drugačiji rezultat gradske vlasti koja nema vizije, kompetencije i umeća ni za drugu ligu.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 4399

Povezane vesti

Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

gradski stadion

reflektori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.