Komentara: 7
Pregleda: 17635

Detektivi jure ubicu Milice Barašin

06.11.2010. u 15:14h
Izvor: Večernje novosti
<p>Agenti iz Nemačke i Srbije traže monstruma koji je ubio devojčicu. Otac i hotel unajmili privatne istražitelje jer istraga mesec dana tapka u mestu.</p>
Detektivi jure ubicu Milice Barašin

Detektivi iz Nemačke uključiće se u potragu za ubicom Milice Barašin (16), svirepo ubijene nedaleko od porodičnog doma na periferiji Subotice. Privatne agente angažovala je uprava hotela "Galerija" gde radi devojčicina majka, jer subotička policija gotovo mesec dana od zločina i stotine saslušanih svedoka još nije našla trag ubice.

Uprava poznatog subotičkog hotela nije htela da komentariše dovođenje Nemaca, ali zaposleni tvrde da je "sramota koliko se odugovlači sa istragom".

- Svetlana nam je draga koleginica i svi želimo da ubica njene male Milice bude što pre nađen i adekvatno kažnjen, zato nas sve raduje ako će biti angažovani inspektori iz inostranstva - priča radnica hotela "Galerija" i podseća da je to preduzeće koje je već od ranije novčano priteklo u pomoć Miličinoj porodici.

Paralelno sa zvaničnom istragom, muškarca krupnije građe, koji je 7. oktobra oko deset časova uveče, sa leđa napao devojčicu dok se vraćala kući u subotičkom naselju Zorka, i naneo joj smrtonosne ubode nožem u grudi i vrat, počela je da traži i privatna agencija iz Beograda, koju je angažovao otac Leon Barašin.

- Detektivi koje sam angažovao ne smeju ništa javno da govore kako ne bi ugrozili istragu, ali policija odavno ima detaljan opis tog čoveka, verovatno znaju i ko je, jedino ne znam zbog čega se odugovlači sa njegovim hapšenjem - tvrdi Leon.

Gotovo obezglavljeno telo učenice Hemijsko-tehničke škole "Lazar Nešić" pronađeno je nedugo posle zločina, na poljskom putu kod Somborske pruge, na samo 50 metara od kuće gde je živela sa majkom, bakom i dedom. Kako je taj kraj grada izuzetno mračan i nebezbedan, podneta je inicijativa građana da se taj deo pruge i okolne ulice bolje osvetle. Posle zločina ulicama idu i patrole MUP, a povećan je broj uniformisanih lica i u drugim delovima Subotice.

Izvor: Večernje novosti
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 17635

Povezane vesti

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

Milica Barašin

Ubistvo Milice Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.