• Pregleda: 2566

Delimo karte za 3 predstave Narodnog pozorišta

U saradnji sa Narodnim pozorištem Subotica delimo karte za dve tri predstave ove kulturne ustanove. U pitanju su predstave "Mister dolar" (8.11), "Glorija" (11.11) i gostovanje italijanskog "Mitteleuropa orkestra" (27.11.). Zainteresovani mogu da se jave na mejl, a jedan dobitnik osvaja dve karte.
Delimo karte za 3 predstave Narodnog pozorišta

Narodno pozorište Subotica pre desetak dana objavilo je repertoar za novembar tokom kojeg će biti održana jedna premijera Drame na mađarskom, dok će se u okviru Drame na srpskom jeziku u našem gradu odigrati predstave tri pozorišta. Više detalja u povezanoj vesti.

U cilju podsticanja posećivanja kulturnih dešavanja u gradu, a u saradnji sa Narodnim pozorištem iz Subotice, delimo dva puta po dve karte za pozorišne predstave "Mister dolar" koja je na programu 8. novembra, zatim "Glorija" 11. novembra i za gostovanje italijanskog Mitteleuropa orkestra koje je na programu 27. novembra.

Kako do karata?

Svi zainteresovani posetioci koji žele da pogledaju predstavu treba da nam se jave do kraja današnjeg dana na mejl , a mi ćemo sutra (subota) tokom prepodneva obavestiti osvajače karata i gde će iste moći da podignu. U mejlu koji pošaljete obavezno navedite Ime, prezime, kontakt telefon i predstavu na koju želite da idete.

Cene ulaznica i radno vreme blagajne

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.