• Pregleda: 1773

Dobitnici karata za 3 predstave Narodnog pozorišta

Završena je nagradna igra u kojoj smo poklonili 6x2 karte za 3 predstave Narodnog pozorišta - "Mister dolar" (8.11), "Glorija" (11.11) i gostovanje italijanskog "Mitteleuropa orkestra" (27.11.)
Dobitnici karata za 3 predstave Narodnog pozorišta

Na naš mejl javilo se preko blizu 100 zainteresovanih, a mi smo ovaj put imali mogućnosti da izvučemo samo 6 dobitnika, odnosno da podelimo samo 12 karte za 3 predstave Narodnog pozorišta.

Slučajnim odabirom odabrali smo ukupno šest dobitnika i oni su: S. Jovanović i S. Prčić za predstavu Mister dolar, V. Milanović i J. Rađenović za predstavu "Glorija" i S. Maksimović i M. Vicai za gostovanje "Mitteleuropa" orkestra. Svi navedeni dobitnici su osvojili po dve karte.

Dobitnike ćemo obavestiti telefonom ili mejlom kako i gde mogu da preuzmu svoje karte. Zahvaljujemo se svima na učešću, čestitamo srećnim dobitnicima, a ostalim učesnicima više sreće drugi put.

Za sve koji nisu imali sreće da dobiju karte, a bilo ih je mnogo, predlažemo da ukoliko su u mogućnosti pogledaju ove predstave jer karata u prodaji još uvek ima. Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara, blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.