Komentara: 3
Pregleda: 5881

Božidar Babović novo pojačanje KK "Spartak"

13.11.2014. u 19:23h
Izvor: Subotica.com
Posle angažovanja mladog i perspektivnog reprezentativnog pleja Nikole Kočovića, Košarkaški klub "Spartak" nastavio je saradnju sa ekipom Metalca i doveo na pozajmicu još jednog organizatora igre sa kojim je takođe potpisan ugovor do kraja sezone.
Božidar Babović novo pojačanje KK "Spartak"

Iako je košarkaška sezona u punom jeku, rukovodstvo i stručni štab KK "Spartak" ne sede skrštenih ruku već se trude da rekonstruišu tim, u skladu sa mogućnostima, kako bi bio konkurentan u Prvoj ligi, sa potajnom željom da se po okončanju ligaškog dela plasiraju u Super ligu gde bi bili u društvu Crvene zvezde, Partizana, Metalca i Mega Vizure.

U cilju jačanja konkurencije na svim pozicijama KK "Spartak" je posle angažovanja Nikole Kočovića nastavio saradnju sa Metalcem tako što je doveo još jednog plejmejkera koji će boriti za svoje minute. U pitanju je 19-godišnji Božidar Babović, visok 196cm, takođe član mlade košarkaške reprezentacije Srbije. Babović je dete beogradskog Partizana, a danas zvanično igrač Metalca na pozajmici u Spartaku do kraja sezone. Mladi plejmejker je sa Partizanom u sezoni 2013/14 osvojio titulu juniorskog šampiona Srbije i redovan je reprezentativac U20 tima.

S obzirom da su i Kočović i Babović licencirani kao Spartakovi igrači i mogu da se takmiče u nastavku Prve lige, ovu dvojicu će subotička publika imati prilike da podravi već u subotu kada Spartak dočekuje čačanski Borac

Da bi se napravilo mesta u timu Klub se zahvalio dosadašnjem pleju Filipu Simiću sa kojim je raskinut ugovor na njegov zahtev. Bez obzira na kratku saradnju KK "Spartak" se zahvalio Simiću na dosadašnjem profesionalnom odnosu i svemu što je uradio za afirmaciju subotičkog prvoligaša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5881

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.