Komentara: 0
Pregleda: 4410

Najava sportskih dešavanja za vikend

15.11.2014. u 10:03h
Izvor: Subotica.com
Na terenima u Subotici ovog vikenda nastupiće samo košarkaši, košarkašice, stonoteniseri i bokseri. Svi mečevi biće odigran u Hali sportova. Košarka će se gledati tokom poslepodneva i u večernjem terminu na velikom terenu, dok će bokseri Spartaka svoj meč odboksovati u nedelju od 17 časova u maloj sali. Stoni tenis se igra u Stonoteniskom centru.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Fudbal

Zbog reprezentativnih obaveza Super liga i Spartak će pauzirati ovog vikenda. U narednom kolu (22. novembra) Spartak gostuje ekipi Donjeg Srema.

U okviru 14. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Bačke 1901 danas od 13 časova igraju u Vršcu protiv istoimene ekipe.

Takmičenje u Gradskoj fudbalskoj ligi je završeno prošli vikend, a jesenji prvak je ekipa Solida. Više o ovome u povezanoj vesti.

Košarka

Muška košarkaška ekipa Spartaka večeras od 20 časova dočekuju Borac iz Čačka. Subotički prvoligaš će se protivniku suprotstaviti sa dva nova plejmejkera koji su potpisali za ovaj klub do kraja sezone, a došli su na pozajmicu iz Metalca. Više o ovome u povezanim vestima. Ulaz se naplaćuje 100 dinara.

Ženski kolektiv danas od 17,30 časova dočekuje ekipu Šapca. U pitanju je 6. kolo Prve lige u kojem će subotička ekipa pokušati da dođe do prve pobede u sezoni, protiv ekipe koja ima vrlo slične rezultate kao Spartak (1/5). Ulaz je besplatan

Rukomet

U okviru 8. kola rukometne Super lige Spartak večeras od 18,30 časova gostuje u Šapcu protiv starog rivala - ekipe Metaloplastike.

Rvanje

U okviru 8. kola Prve lige za rvače Spartak danas gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog. Spartak ove sezone ima odnos od 5 pobeda, 1 poraz i 1 nerešen susret. U poslednjem ovogodišnjem kolu pred zimsku pauzu subotički prvoligaš dočekaće ekipu Novog Sada.

Odbojka

Obe odbojkaške ekipe Spartaka u ovom kolu gostuju u Staroj Pazovi ekipi Jedinstva. Prva na teren će muška ekipa koja u 6. kolu Prve lige igra nastupa večeras od 19 časova. Odbojkašice će svoj meč 5. kola odigrati na istom mestu, protiv istoimenog protivnika, u isto vreme, samo dan kasnije.

Boks

Bokserski klub "Spartak" u nedelju od 17 časova u okviru 3. kola Boxing One lige dočekuje slovačku ekipu "Komarno sharks". Više o meču u povezanoj vesti. Ulaz je besplatan.

Stoni tenis

U Stonoteniskom centru u Subotici danas od 11 časova nastavlja se Super liga, a protivnik Spartaku je Crvena zvezda. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4410

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

odbojkaški klub spartak

stoni tenis

sport

košarkaški klub spartak

košarka

sportski pregled

ženski košarkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.