Komentara: 3
Pregleda: 6564

Nikola Kočović novi plejmejker KK "Spartak"

07.11.2014. u 14:37h
Izvor: Subotica.com
Kako saznajemo iz Košarkaškog kluba "Spartak" Nikola Kočović (1996), reprezentativni plejmejker Srbije potpisao je ugovor sa ovim klubom do kraja sezone. Nikola će igrati kao pozajmljeni igrač na poziciji koja je bila deficitarna odlaskom Miloša Milisavljevića, nosioca igra u prošloj sezoni.
Nikola Kočović novi plejmejker KK "Spartak"

Nikola već trenira sa ekipom Spartaka i narednih dana treba da se papirološki potvrdi njegov prelazak, odnosno srede neophodni papiri za registraciju za takmičenje u Prvoj ligi, pa će tada i zvanično moći da pomogne ekipi u borbi za nove bodove.

Odlaskom Miloša Milisavljevića na kraju sezone Spartak je imao veliku rupu na poziciji organizatora igre, ali dolaskom mladog Kočovića očekuje se da će se igra u ovom segmentu značajno popraviti i doneti Spartaku neophodnu stabilnost i kontinuitet dobrih igara.

Nikola je mladi i talentovani juniorski reprezentativac, rođen je 1996. godine, visok 195cm, dolazi kao pozajmljeni igrač iz Metalca koji vodi bivši Spartakov plejmejker Vladimir Đokić, a pre Metalca igrao je u čačanskoj Mladosti.

Kočović je jedan od najtalentovanijih plejmejkera u Evropi u svojoj generaciji, o kolikom talentu naše košarke se radi, svedoči i podatak da je Kočović prošlo leto proveo nekoliko nedelja na košarkaškom usavršavanju u Fenerbahčeu, pod ličnom nadzoru natrofejnijeg trenera u Evropi, Željka Obradovića.

U narednom kolu (8. novembar u 18 časova) Spartak gostuje u Železniku ekipi FMP.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6564

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.