Komentara: 8
Pregleda: 5329

ATB Sever pojedinačno poziva bivše radnike na dogovor

21.09.2012. u 00:56h
Izvor: Radio Subotica
Na osnovu prijava radnika, Udruženje građana Solidarnost saznalo je da menadžment ATB Severa poziva radnike, koji su tužili Sever za zaostale plate od l997. do 2002. godine, na vansudsko poravnanje.
ATB Sever pojedinačno poziva bivše radnike na dogovor

Udruženje saopštava da u ovakvim slučajevima svako sam donosi odluku, ali da treba imati u vidu troškove advokata, suđenja, veštačenja i devet godina fizičkog i psihičkog maltretiranja, odugovlačenja i opstruiranja suđenja.

Još 2008. godine veći broj radnika je ponudio menadžmentu firme vansudsko poravnanje, ali su oni to odbili. Radnicima se sugeriše da se posavetuju sa svojim advokatima ili sa Izvršnim odborom Solidarnosti.

Pet subotičkih advokata, zastupnika bivših radnika Severa koji se već devet godina tuže sa svojom bivšom firmom zbog neisplaćenih plata u periodu od 1997. do 2002. godine, uputilo je zajednički tekst menadžmentu ATB Severa. Povod je bio poziv ATB Severa bivšim radnicima da danas dođu u upravnu zgradu radi dogovora o vansudskom poravnanju. "

Pokušaj da se punomoćnici zaobiđu na ovaj način izaziva ozbiljnu i razumnu sumnju u okolnosti, odnosno uslove koje ATB nudi za vansudsku nagodbu", navode advokati, koji su klijentima sugerisali da ne idu na razgovor i da ne potpisuju bilo kakva dokumenta bez konsultacije sa punomoćnicima.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5329

Povezane vesti

Povezane teme

radnici Severa

atb sever

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.