Komentara: 16
Pregleda: 7880

Apel za donacije u borbi protiv epidemije korona virusa

30.03.2020. u 17:15h
Izvor: Subotica.com
Gradski štab za vanredne situacije obaveštava pravna i fizička lica da je Grad Subotica otvorio namenske račune za uplatu donacija fizičkih i pravnih lica za pomoć u borbi protiv epidemije virusa COVID-19.
Apel za donacije u borbi protiv epidemije korona virusa

Po nalogu Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Subotice, Sekretarijat za finansije otvorio je namenske račune za uplatu donacija fizičkih i pravnih lica u borbi protiv epidemije virusa.

Obaveštenje o otvorenim namenskim računima i instrukcije za uplatu donacijskih sredstava u dinarima i evrima objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada. Svi koji žele da uplate donaciju za pomoć u borbi protiv epidemije virusa COVID-19 ili imaju pitanja u vezi uplata mogu se obratiti mejlom na adresu gufinansije@subotica.rs, odnosno telefonom na brojeve 024/626-773 i 024/626-811.

- Pozivamo sve subotičke privrednike da ovim putem pokažu društvenu odgovornost i pomognu u borbi protiv suzbijanja epidemije u državi i gradu Subotici - poručio je Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 16
Pregleda: 7880

Povezana vest

Povezane teme

bogdan laban

gradski štab za vandredne situacije Subotica

vanredno stanje

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.