Komentara: 25
Pregleda: 9030

6. Svinjokoljski dani u centru grada

05.11.2013. u 14:04h
Izvor: RTV City
U organizaciji restorana Fogodo i Udruženja odgajivača svinja rase mangulica, od 28. do 30. novembra na platou ispred Gradske kuće održaće se 6. po redu Svinjokoljski dani.
6. Svinjokoljski dani u centru grada

U centru grada biće postavljeni mini šatori na kojima će biti izloženi proizvodi, a kao i prethodnih, i ove godine veliki broj izlagača iz Srbije i Mađarske predstaviće suhomesnate proizvode, a biće izloženi i sirevi, med, domaće vino i rakija.

Svečano otvaranje je u 10 časova, dok će se izložbe održavati do kasnih popodnevnih sati. Organizatori kažu da će se proizvodi prodavati po povoljnim cenama, uz razne popuste.

Svi koji žele da učestvuju na ovoj manifestaciji imaju mogućnost da zakupe prostor na kojem će izlagati svoje proizvode, a više informacija mogu dobiti putem telefona na broj: 758-093.

Kako je ova manifestacija izgledala prošle godine, pogledajte u povezanim vestima / albumu.

Izvor: RTV City
Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 9030

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.