Komentara: 39
Pregleda: 11918

Svinjokolj na mermeru

30.11.2012. u 01:17h
Izvor: RTV Yueco
Dani svinjokolja, koji se ove godine organizuju se u centru grada u šatoru na Trgu Cara Jovana Nenada, izazvali su mnoge polemike u javnosti.
Svinjokolj na mermeru

Osim što je šator zauzeo veliki prostor u centru, oštećen je popločan Trg zarad njegovog postavljanja. Iz tog razloga komunalna inspekcija napravila je zapisnik, što znači da će šteta morati biti nadoknađena nakon završetka manifestacije.

U gradskoj upravi kažu da će dobro razmisliti gde će se sledeće godine ova manifestacija organizovati.

Služba za građevinu grada, na osnovu zahteva organizatora ove manifestacije, dala je na korišćenje deo javne površine, stim da se organizator obavezao da pokloni određenu količinu sredstava, odnosno proizvoda Kolevci, umesto naknade za zauzimanje javne površine.

Odlukom o komunalnom redu i planu postavljanja manjih montažnih objekata nije dozvoljeno fiksiranje privremenih objekata koji služe u svrhu promocije, ali odluka nije ispoštovana.

Isti dan, kada je šator postavljen, komunalna policija napravila je zapisnik i predala ga nadležnom inspektoru. U komunalnoj inspekciji navode da su iznenađeni ovakvim potezom organizatora manifestacije, dok u Gradskoj upravi kažu da će poučeni ovim iskustvom za sledeću godinu precizirati kakva vrsta objekta može da se podiže na Trgu.

Izvor: RTV Yueco
Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 39
Pregleda: 11918

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

svinjokoljski dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.