Komentara: 16
Pregleda: 6932

Svinjokoljski dani u centru grada

28.11.2012. u 14:32h
Izvor: Radio Subotica
Danas na trgu u centru grada su počeli "5. Svinjokoljski dani" u organizaciji Udruženja za uzgoj rase svinja mangulica Vojvodine.
Svinjokoljski dani u centru grada

Tokom pet dana tridesetak izlagača iz Srbije i Mađarske predstaviće suhomesnate proizvode, a biće izloženi i sirevi, med, domaće vino i rakija. Svečano otvaranje je sutra u 10 sati, a tom prilikom organizatori će predstavnicima Kolevke uručiti vaučer o donaciji 150 kilograma kobasica.

Izlagači će svoje preizvode predstavljati svakog dana od 10 do 18 časdova. Organizatori kažu da će se proizvodi prodavati po povoljnim cenama.

Tokom Svinjokolskih dana koji traju do 2. decembra, biće organizovan i muzički program, kao i radionice za decu.

Izvor: Radio Subotica
Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada Svinjokoljski dani u centru grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6932

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

svinjokoljski dani

svinjokolja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.