Komentara: 3
Pregleda: 7872

ZOO: Vredna slonica Marta

30.03.2012. u 21:21h
Izvor: Subotica.com
ZOO: Vredna slonica Marta
Slonica Marta je tokom cele zime bila veoma vredna. Naime, timaritelj koji radi sa njom, Milan, je uložio silan trud i strpljenje da Martu nauči da po komandi diže nogu na postolje.
Ovo nije cirkusna tačka, već je potrebno da joj se stopala neguju kremom a nokti pedikiraju, kao i svakoj dami. Deluje jednostavno ali joj je za ovaj potez bilo potrebno oko 6 meseci neprestanog, naglašavam neprestanog, ponavljanja, taktike i nadmudrivanja. S obzirom na njenu starost, mudrost i karakter to vam je slično kao da baku od 80 godina pokušavate ubediti da koristi mobilni telefon ili računar. Probajte… U svakom slučaju, danas, na komandu – lobo i pokazivanjem na nogu, Marta nju podiže. 
Kao nagrada, uvek joj sledi poslastica poput banana ili keksa. Pošto je Marta veoma plašljiva (setite se crtića o slonovima i mišu) ima dobro pamćenje i ne voli baš svakoga da se petlja oko nje, samo timaritelj Milan ima moć da sa njom izvršava ove zadatke.
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 7872

Povezana vest

Povezane teme

ZOO vrt Palić

zoo vrt palic slonica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.