Komentara: 2
Pregleda: 9156
Video
Foto

ŽOK "Spartak" večeras u borbi za finale Kupa Srbije

09.02.2013. u 10:52h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkašice Spartaka večeras igraju kao drugi polufinalni par u borbi za finale Kupa Srbije koje će se održati u nedelju od 18:30 uz prenos na RTS2. Juče je održana konferencija za novinare u kojoj su svi akteri (treneri i kapiteni) najavili veliku borbu i kvalitetnu odbojku.
ŽOK "Spartak" večeras u borbi za finale Kupa Srbije

U pres sali Hale sportova na Novom Beogradu juče je održana konferencija za novinare povodom Finalnog turnira 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, koji će se održati danas i u nedelju.

Konferenciji su prisustvovali kapiteni i treneri ekipa učesnica Finalnog turnira: Bjanka Buša i Slobodan Radivojević iz Vizure Vol Art, Sonja Puzović i Nikola Jerković iz TENT-a iz Obrenovca, Tatjana Matić i Damir Petković iz NIS Spartaka iz Subotice i Ana Bjelica i Ratko Pavličević iz Crvene zvezde.

U večerašnjem duelu koji počinje u 18:30, nažalost bez TV prenosa, odbojkašice Spartaka na terenu OK "Vizura" su uslovno rečeno domaćin beogradskoj Crvenoj zvezdi, aktuelnom šampionu Srbije i vodećoj ekipi šampionata. U prvom polufinalnom paru snage će odmeriti domaća "Vizura Vol art" i obrenovački "TENT". 

ŽOK "Spartak" večeras u borbi za finale Kupa Srbije

Treneri i kapiteni / Foto: Odbojkaški savez Srbije

Damir Petković, prvi trener Spartaka, ističe da su devojke spremne za veliko iskušenje protiv dobro poznatog rivala, aktuelnog šampiona Srbije i lidera na tabeli Wiener lige 

ŽOK "Spartak" večeras u borbi za finale Kupa Srbije

Damir Petković, trener odbojkašica Spartaka / Foto: Odbojkaški savez Srbije

Odigrali smo već nekoliko mečeva protiv Crvene zvezde tokom ove sezone, uključujući i pripreme utakmice, tako da se vrlo dobro poznajemo i nema mesta za taktička iznenađenja za obe strane. Naše je bilo da se dobro spremimo za ovaj meč, a presudiće psihološka spremnost i detalji. Pripreme za nastavak sezone smo dobro odradili, polako stižemo do vrha forme, a videlo se to i na prethodnim utakmicama. Forma iz utakmica protiv Varadina i TENT-a je još podignuta i to je najbolji pokazatelj pred finalni turnir.

Subota, 9. februar - polufinale:
Vizura Vol art (Beograd) - Tent (Obrenovac) 16 časova i prenos na  RTS 2
NIS Spartak – Crvena zvezda od 18:30

Nedelja, 10. februar - finale:
18:30 - prenos na RTS2

ŽOK "Spartak" večeras u borbi za finale Kupa Srbije

Kapiteni Ana Bjelica i Tatjana Matić / Foto: Odbojkaški savez Srbije

 

Subotica domaćin i seniorkama!

Samo mesec dana nakon gostovanja juniorske reprezentacije, Subotica će ugostiti i seniorsku reprezentaciju Srbije. U periodu od 18. do 23. juna, Subotica će, već tradicionalno, biti domaćin kvalifikacionog turnira za Ligu Evrope. Učesnici turnira, pored Srbije, biće reprezentacije Izraela, Belgije, i vicešampionke Evrope - Nemice. (izvor: ŽOK "Spartak")

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 9156

Povezane vesti

Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.