Komentara: 1
Pregleda: 3211
Foto

Zimski festival tradicija u subotu na Paliću

30.11.2016. u 15:29h
Izvor: TV Subotica
Zimski festival tradicija održaće se 3. decembra na Paliću, na trgu ispred Male gostione u organizaciji Ludaspuszta i mesare „Noge“.
Zimski festival tradicija u subotu na Paliću

U okviru festivala biće održana 8. Izložba lokalnih proizvoda i 5. Međunarodni festival čvaraka i svinjokolja. Vašar će biti otvoren od 9 do 17 časova.

Osim toga, biće održano i takmičenje u pečenju čvaraka. Ekipe će na tradicionalan način u kotlovima ispeći sirovu slaninu, a kasnije će uslediti i proglašavanje pobednika. Zainteresovani se mogu prijaviti do petka na broj telefona 069/754 043, a cena učešća je 1.600 dinara.

- "Nadamo se da će festival privući mnogo gostiju iz Srbije i regiona. Organizatori se trude da dobro predstave festival, a Mala gostiona je pripremila tradicionalni disnotorski ručak koji će biti poslužen u subotu od 12 časova" - rekao je Dalibor Sekulić, direktor Elitte Palić.

Izvor: TV Subotica
Najava 5. Zimskog festivala tradicija Najava 5. Zimskog festivala tradicija Najava 5. Zimskog festivala tradicija Najava 5. Zimskog festivala tradicija Najava 5. Zimskog festivala tradicija Najava 5. Zimskog festivala tradicija Najava 5. Zimskog festivala tradicija Najava 5. Zimskog festivala tradicija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3211
Povezane teme

zimski festival tradicija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.