• Pregleda: 3704

ŽFK "Spartak" suvereno osvojio turnir u Rimu

Fudbalerke Spartaka još jednom su podigle trofej međunarodnog turnira u Rimu pošto su danas u finalu još jednom savladale domaćina turnira ekipu Rome sa ubedljivih 7:1
ŽFK "Spartak" suvereno osvojio turnir u Rimu

Roma Femminile (ITA) - ŽFK Spartak (SRB) 1:7 (0:3)

U još jednoj uverljivoj pobedi "golubica" ponovo se istakla Nikolić sa tri pogotka (5', 11', 44'), Poljak je postigla dva (16', 49') dok su po jedan postigle Filipović (48') i Jakovska (80').

Na turniru u Rimu srpski šampion odigrao je ukupno četiri meča i zabeležio ubedljive pobede, protiv Gintre (3:0)protiv Lacija (6:1) i dva puta protiv Rome rezultatima 6:0 i 7:1, čime su plavo-bele iz Subotice odbranile trofej osvojen na svom prvom nastupu, prošle godine.

Više detalja uskoro.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

15
Titov omladinac Odgovori
Najpre su se istakli ovdašnji nadležni iz Gradske uprave i famozne komisije.

Mislim da ćemo im dati priliku da se ponovo istaknu.

Idu izbori, vreme je da počnu trenirati bežanje na duge staze.

Devojkama i celoj ekipi - šta drugo nego opet - BRAVO!

I HVALA, sportski i ljudski, iskreno.
ivo Odgovori
Svaka cast GOLUBICE.
navijač Odgovori
Iskrene čestitke golubicama. A sad juriš na Ligu šampiona Evrope.
Samo još da imate i podršku grada. Ali šta će te. Oni se ne razumeju u sport. Isključivo lični interes!
Matematicar Odgovori
Bravo Golubice
sloba958 Odgovori
Fenomenalno
leptirica Odgovori
Iz čijeg džepa se šepurite po Italiji, pa makar i pobedjivali? Kako kad ste mesec dana dizali hajku na budžet opštine za 0 dinara, odakle se našlo para za put u Italiju, premije i troškove igračica? Koliko je igračica uopšte iz Subotice, koliko njih ste Vi g Arsiću naučili fudbalu. Začto plaćamo nešto što nije ni sportski ni subotički. Zar mislite da ako donira Toplana ili EPS da to nije iz naših džepova? Ko će posle da poplaća sve račune. Onaj ko voli ženski fudbal, neka kupi ulaznicu pa da vidimo dokle će živeti ovakva nesubotička ekipa
PrcanjeLeptirice Odgovori
Subotički Dream Team (ekipa iz snova) postale su NOĆNA mora za evropske klubove :)

SVAKA ČAST GOLUBICE. NAJBOLJE STE!!!!
Eksperti za krpljenje guma, priučeni političari tipa "avioni-kamioni" i intelektualci sa kupljenim diplomama čuvenih "Giga-Mega-Zeka-Peka" fakulteta mogu da odgrizu sopstvena uskršnja jajca od muke zbog uspeha Golubica...

Mogu da zamislim kako tek jajca grize onih par jadnika, ne baš mnogo pametnih, koji se pitaju odakle fudbalerkama novac za put kada ŽFK iz budžeta nije dobio NI JEDAN DINAR!!!?

E, to će za te, kao boza, bistre umove ostati večita i nedokučiva tajna.
Svako normalan i pristojan zna da nije lepo zabadati nos u tuđe stvari, posebno ne one koje ga se ne tiču. Novac nije iz budžeta, a i da jeste - rezultati OPRAVDAVAJU svaki uloženi dinar za razliku od nekih favorizovanih klubova koji uzimaju novac, a nemaju nikakve rezultate!!!!

Samo budala nije u stanju da shvati elementarnu činjenicu....
veliki strucnjak Odgovori
Bravo....a ove sto vodi Vjeko i njemu slicni ne mogu ni treci da budu...SRAM VAS BILO MINISTRE!...ali nece to jos dugo...a i kakav je to ministar koji se ne razume u sport?
pepi Odgovori
svaka cast za predhodni komentar :)
sofi Odgovori
@leptirica
Kako sam se slatko nasmejao dok sam čitao ovaj retko lepršav komentar , inspirisan lokal patriotizmom. Pogledajte samo velike sportske ekipe u fudbalu i košarci , koliko one samo imaju igrača koji ne da nisu iz matičnih gradova nego i država. Zaista ne znam šta je leptirica htela da nam poruči. Gde bi takva ekipa za koju se ona zalaže i da li bi uopšte postojala.
kole Odgovori
ako je privatan klub od privatnih para ok
ako od para naroda,na zalost ne svidja mi se
suvereno?
leptirica Odgovori
Naravno da je važno čiji je novac, dok god zavlačite ruke u naš dšep. G Arsić može da vodi koga god hođe i gde god hoće iz Svog novčanika. Zbog ovakvih snalažljivih tipova Subatica nije više sportski nego mafijaški grad. ŽFK Spartak je klasičan primer trgovine sportista, niko treniran i vaspitavan na fudbalskim terenima Subotice. Šta rade treneri vaterpola, hokeja, pa i fudbala kada okupe 150 klinaca, pa nemaju ni za prevoz do Novog Sada? Gube vreme, ne znaju šta je sport? Dokle će se ovakve malverzacije nazivati sportske, i dokle će nam sportski radnici stavljati svoj polni organ u komentare? ( PrcanjeLeptirice)
leptirica Odgovori
@sofi
Htela sam da poručim da ŽFKS nikada neće zaraditi ni dinar, kao što inače veliki klubovi čine, a potrošiće desetine hiljada evra mesečno, koji su mogli da se utroše na sport i zdravlje ovog grada
ffilozoff Odgovori
#sofi Ko ste Vi na ovom sajtu??? Ostavljate degenericne komentare pune zlobe i negativne energije,a takvima bog udati cvrgu ponekad....
PrcanjeLeptirice Odgovori
Prvo se informiši, pa onda komentariši. Postoji odličan članak i na ovom sajtu koji kaže da ŽFK Spartak iz budžeta nije dobio ni jedan jedini dinar. Zbog toga sam prethodni komentar završio rečenicom: "Samo budala nije u stanju da shvati elementarnu činjenicu..."

Nebulozne priče o "trgovini sportistima", budalaštine o malverzacijama i "mafijašenju", idiotske priče kako neki sportista nije BAŠ iz ovog grada nedvosmisleno POTPISUJE AUTORE teksta, bez obzira kako se oni potpisali...
A autori će se lako sami prepoznati. Društvene mreže i fenomen eskalacije mržnje koji se u Srbiji njima širi, zavređuje pažnju psihoanalitičara. Previše je neurotičnih bolesnika koji anonimno imaju hrabrosti da otkriju svoja skrivena i potisnuta osećanja koja ih uznemiravaju i frustriraju. Nije važno da li se neko od vas zove Jovan, Zoran, Boban ili Svetlana (zmijskog tela, pileće pameti, a labavog morala), i nije važno da li tekst piše KINEZ, Mađar, Srbin ili je samo, jednostavno rečeno, obična budala.

Opsednutost Spartakom proističe iz vaše MRŽNJE, STRAHA i ZAVISTI.
Ali nisam ja autor te misli nego Dučić. Preuzeo sam iz knjige "Blago cara Radovana". Samo, gospodo moja draga, sa vašim intelektom predaleko ste vi od ozbilje literature i ozbiljnih razgovora...

Zbog toga sledeću informaciju ne upućujem vama nego NORMALNIM ljudima koji se možda pitaju ODAKLE NOVAC?!?!?
Ako pročitate poslednji blok teksta, pored fotografije subotičanke Vajda Orsolye, evo link: http://www.zfk-spartak.in.rs/vesti/781_veni-vidi-vici.htm - mnoge stvari će vam biti jasnije.

Za pametne ljude u Evropi ženski fudbalski klub "Spartak" predstavlja SPORTSKI BREND ovoga grada, ali to budale nisu u stanju da shvate. U tekstu možete pročitati da Gintra Univerzitet u potpunosti SNOSI TROŠKOVE fudbalerki Spartaka ako bi samo pristale da se pojave na turniru!!!!

Što se tiče boravka u Italiji, šta mislite da li je troškove snosio FUDBALSKI SAVEZ ITALIJE, koji je naše fudbalerke pozvao u goste?!?!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.