Komentara: 0
Pregleda: 3365

Fudbalerke Spartaka u finalu turnira u Rimu

03.03.2016. u 23:14h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije na svom drugom učešću na turniru u "večnom gradu" ponovo će se se boriti za trofej posle još jedne ubedljive pobede nad još jednim italijanskim timom. Spartak - Roma 6:0, sutra još jednom protiv "vučica".
Fudbalerke Spartaka u finalu turnira u Rimu

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka savladale su Romu sa 6:0 i plasirale se u finale prestižnog turnira u Italiji.

S obzirom da turnir nema takmičarski značaj i da je njegov cilj uigravanje ekipa pred početak nacionalnih prvenstava, odluka stručnog štaba Rome da na teren ne izvede svoj najjači sastav iznenadila je Borisa Arsića, šefa struke srpskih šampionki.

Odličnu igru Subotičanke su već u prvih 45. minuta krunisale sa četiri gola u mreži Italijanki. Povele su „golubice” pogotkom Krstićeve , a potom je Jakovska sa dva gola povisila vođstvo Spartaka na 3:0. Marija Ilić stavila je tačku na prvi deo meča i prednost od 4:0.

U nastavku dominantna igra Spartaka. Domaći tim se povukao, a razigrane šampionke Srbije iskoristile svoje prilike i pogotcima Pavlovićeve i Filipovićeve stigle do ubedljivih 6:0.

Roma Feminile – Spartak 0:6 (0:4)

Italija – Stadion: Luciano lorio.
Strelci: Krstić u 2., Jakovska u 24., 31., Ilić u 36, Pavlović u 61. i Filipović u 69. minutu

ROMA: Antoneli, Monti, Bevilakou, Kapita, Berarduci, Lore, Sađiaro, Kastelo, Santakroke, Tumbarelo, Rosi.

SPARTAK: Kostić (Cetinja), Burket (Mostarac), Krstić (Frajtović), Vajda, Marenić, Malešević, Filipović, Ilić, Marković, Jakovska, Pavlović.

Spartak će se i u finalnom meču, sutra u 10 i 30 ponovo sastati sa Romom koja je u svojoj grupi prvoplasirana ekipa, ostaje nepoznanica da li će barem sutra domaći tim nastupiti u najjačem sastavu pa da se ukrste koplja u punoj snazi.

Plasmanom u finale tim Borisa Arsića stigao je na korak od odbrane trofeja osvojenog prošle godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3365

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.