Komentara: 2
Pregleda: 2387

"Golubice" ubedljive i protiv Lacija (6:1)

02.03.2016. u 08:47h
Izvor: Subotica.com
Spartak je zabeležio i drugu pobedu na turniru u Italiji. Tim Borisa Arsića savladao je Lacio sa 6:1. Subotičanke se sutra sastaju sa Romom, a dovoljan im je i nerešen rezultat za plasman u finale.
"Golubice" ubedljive i protiv Lacija (6:1)

Razigrane "golubice" bile su veoma raspoložene, a seriju na stadionu Luciano otvorila je Nikolićeva u 17. minutu. Vođstvo Subotičanki udvostručila je Alegra Poljak, a potom se još jednom upisala u listu strelaca za prednost od 3:0.

U nastavku meča trener Arsić  izmanama je uneo svežinu što je donelo još tri gola u mreži domaćina. Marenićeva je  pogodila za vođstvo od 4:0. Jakovska je u 60. minutu nadmudrila odbranu Lacija i povećala vođstvo na 5:0. Prelepim golom Marije Tedesko italijanke su smanjile prednost srpskog šampiona – 5:1.Konačan rezultat meča postavila je Makovićeva u 73. minutu.

Subotičanke kao prvoplasirana ekipa „B” grupe sutra se sastaju sa Romom Faminine koja je u drugoj utakmici „A” grupe savladala favorizovanu Romu Res. Spartak je dovoljan i nerešen rezultat u ovom susretu za plasman u finale turnira.

Spartak – Lacio 6:1 (3:0)

Italija – Stadion: Luciano Iorio.
Strelci: Nikolić, Poljak 26, 31, Marenić 55, Jakovska 60, 67, Marković u 73 minutu za Spartak, a Tedesko u 67. minutu za Lacio.

Spartak: Kostić (Cetinja), Burkert (Mostarac), Krstić, Vajda, Malešević (Frajtović), Poljak (Jakovska), Filipović, Nikolić (Marenić), Ilić , Marković, Pavlović

Lacio: De Angelis (Kasteltrione), Melis, Olianas (Tedesko), Di Genaro, Grasi, Moska, Fortunati, Fađio, Kampaneli (Tata), Sereni, Koti Zelati

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2387

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.