Komentara: 57
Pregleda: 12319
Foto

Završetak radova na Gradskom stadionu u toku novembra

05.10.2018. u 16:50h
Izvor: Subotica.com
Radove na Gradskom stadionu, kao i tri rekonstruisana sportska terena na Paliću na koje je proteklih dana postavljena tartan podloga, obišli su danas gradonačelnik Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za oblast omladine i sporta Nemanja Simović.
Završetak radova na Gradskom stadionu u toku novembra

Rekonstrukcija i adaptacija atletske staze i pripadajućih borilišta na Gradskom stadionu, koju finansira Ministarstvo sporta i omladine u iznosu od 67 miliona dinara, započeli su 28. jula, a osim ovih izvode se i radovi na postavljanju nove travnate podloge, koje zajednički finansiraju Pokrajinska vlada i Grad Subotica sa 20 miliona dinara. Kako tvrdi gradonačelnik, radovi su u punom jeku i teku predviđenom dinamikom, te se njihov završetak očekuje u toku novembra.

- U toku su pregovori sa Vladinom kancelarijom za javna ulaganja, gde se radi na novom projektu Gradskog stadiona, što znači da ćemo se u narednom periodu pozabaviti i sa generalnom rekonstrukcijom stadiona sa novim tribinama, svlačionicama i kompletnom infrastrukturom koja je potrebna za naše klubove, koji se takmiče u elitnim takmičenjima. Znate da smo neke utakmice u Ligi Evrope morali da igramo van Subotice, upravo zbog toga što ne odgovaraju standardi. Siguran sam da ćemo to prevazići, onako kako smo i obećali - rekao je Bogdan Laban.

Završetak radova na Gradskom stadionu u toku novembra

Zahvaljujući donaciji Naftne industrije Srbije, u iznosu od tri miliona dinara, dva odbojkaška i jedan košarkaški teren na Paliću kod Sportsko-rekreativnog centra „Janko Pejanović“, dobili su tartan podloge. Zahvaljujući se kompaniji NIS na donaciji, gradonačelnik je pozvao i druga društveno odgovorna preduzeća da slede njihov primer.

- Ovom prilikom bih pozvao i druga preduzeća da se nam se priključe u poslu koji obavlja lokalna samouprava i da zajednički uradimo sve što se može raditi u gradu, pogotovo da decu okrenemo sportu, da našu omladinu na taj način vaspitavamo i sklonimo sa ulice - pozvao je Laban.

Završetak radova na Gradskom stadionu u toku novembra

Izvor: Subotica.com

Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću

Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću Obilazak rekonstruisanog sportskog kompleksa na Paliću
Pogledaj ostale fotografije

Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze

Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze Obilazak radova na postavljanju travnatog terena i atletske staze
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 57
Pregleda: 12319

Povezane vesti

Povezane teme

nemanja simović

bogdan laban

gradski stadion

rekonstrukcija stadiona

sportska infrastruktura

sportski tereni

tartan podloga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.