Komentara: 1
Pregleda: 2018
Foto

Završena takmičenja u okviru akcije "Sport u policiji", pobednici obezbedili plasman na Regionalno prvenstvo

25.05.2021. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Završena takmičenja u okviru akcije "Sport u policiji", pobednici obezbedili plasman na Regionalno prvenstvo

Završnim takmičenjima u okviru projekta "Sport u policiji", koja su održana u subotu, 22. maja, završeno je takmičenje Severnobačkog okruga. Pobednici u svim kategorijama (basket, mali fudbal, odbojka, atletika) izborili su plasman na Regionalno prvenstvo, koje će takođe biti održano u Subotici, 10. jula.

Završena takmičenja u okviru akcije "Sport u policiji", pobednici obezbedili plasman na Regionalno prvenstvo

Takmičenje u atletici održano je na Gradskom stadionu. Plasman dalje u trci na 400m ostvarili su Sanela Horvat i Snežana Pokimica, dok će Okrug u kategoriji "kuperov test" predstavljati Marko Jaćimović. U odbojci Okrug će predstavljati ekipa Odeljenja Saobraćajne policije.

Završena takmičenja u okviru akcije "Sport u policiji", pobednici obezbedili plasman na Regionalno prvenstvoZavršnica takmičenja u basketu 3x3 održana je u Hali sportova. Četiri ekipe su se takmičile međusobno i nakon razigravanja, svako sa svakim, najbolji su bili basketaši Odeljenja Saobraćajne policije koji su zabeležili maksimalan učinak od tri pobede.

Rezultati u basketu:

Odeljenje Saobraćajne policije - Vatrogasci Subotica (10:4)
Policijska ispostava Subotica 1 - Policijska ispostava Subotica 2 (9:7)
Odeljenje Saobraćajne policije - Policijska ispostava Subotica 1 (10:9)
Vatrogasci Subotica - Policijska ispostava Subotica 2 (5:10)
Vatrogasci Subotica - Policijska ispostava Subotica 1 (11:13)
Odeljenje Saobraćajne policije  - Policijska ispostava Subotica 2 (15:6)

Konačna tabela: Odeljenje Saobraćajne policije (3/3), Policijska ispostava Subotica 1 (2/1), Policijska ispostava Subotica 1 (2/1), Vatrogasci Subotica (0/3).

Završena takmičenja u okviru akcije "Sport u policiji", pobednici obezbedili plasman na Regionalno prvenstvoTakmičenja u futsalu takođe je održano u subotu. U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa Uprave granične policije je savladala mlade policajce ekipu RSK sa 5:2. U drugom polufinalu posle velike borbe Policijska ispostava Subotica 1 je savladala ekipu Vatrogasaca sa 3:0. U finalu ekipa Policijska ispostava 1 je savladala Upravu granične policije sa 3:0.

Pehare i diplome najboljima završnog dana takmičenja dodelili su Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nataša Aleksić i Dejan Vuković,  generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

Završena takmičenja u okviru akcije "Sport u policiji", pobednici obezbedili plasman na Regionalno prvenstvoAkcija "Sport u policiji" organizuje se u 27 policijskih uprava sa oko 3.000 učesnika. Organizacija nacionalnog takmičenja u Severnobačkom okrugu poverena je Sportskom savezu Subotice, uz infrastrukturnu podršku JKP "Stadion".

Izvor: Subotica.com
Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu Završnica takmičenja "Sport u policiji" za Severnobački okrug u basketu i malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2018
Povezane teme

akcija sport u policiji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.