• Pregleda: 6136

Završena adaptacija Dečjeg pozorišta

Završena adaptacija Dečjeg pozorišta

Radovi na adaptaciji sale u Dečjem pozorištu su završeni.

Postavljena je nova instalacija, završeni su gipsarski i molerski radovi, oprema je postavljena i tokom prepodneva radnici završavali sve kako bi sutra mogla da se svečano otvori sala u 18 časova. Svečanom otvaranju pored mnogobrojnih gostiju prisustvovaće predstavnik pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje, kao i gradonačelnik Saša Vučinić.

Radovi na sali su započeti 2006. godine. Sutra će biti prikazana premijerno predstava za decu „Čarobnjak iz Oza“.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
su Odgovori
Odlično :-) Napokon nešto lepo za našu decu, jedva čekamo prve predstave!!!
dragan Odgovori
Da li ce ova predstava sutra zaista da bude za decu, pa da dodjem sa detetom ili ce da se slikaju "zasluzni", zadugogodisnju adaptaciju?
ae Odgovori
mislim da je pametnije povesti decu na neku od repriza carobnjak iz oza a bez predstave otvaranja
Pozitiva Odgovori
Prvi put da vidim oduševljene ljude. Posle više od jednog dana, ni jedan minus na vest. Svaka čast :)
Sanda Odgovori
Pa na vest o konačnom završetku adaptacije nećemo stavljati crvene prstiće, jer je to zaista, najzad, pozitivna vest iako su svi mogući i nemogući rokovi za završetak radova višestruko premašeni, ali ( uvek ima jedno veliko "ALI" ), mogli bi se zapitati kako to da Marta Aroksalaši može i dalje da obavlja funkciju direktorke iako je javno izjavila na konferenciji za štampu da NE ZNA koliko je para utrošeno na sve te radove i kuda su sve pare išle od onih koje su stizale za finansiranje, kobajagi, isključivo radova u pozorištu !? Za takvu izjavu jedne direktorke koja ne zna na šta su utrošene pare i u kojoj količini bi trebali reagovati i nadležni državni organi, zar ne ? http://www.sumedija.rs/sr/vesti/detaljnije/1228/Pri-kraju-rekonstrukcija-De%C4%8Djeg-Pozori%C5%A1ta.html
peram Odgovori
Sandice i ako reaguju drazavni organi i sve ,ali sve pohapse ti opet neces biti srecan jer imas problem u glavi luzeru,pogledaj se u ogledalo i bice ti sve jasno
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.