Komentara: 0
Pregleda: 1898

Završen CB NET projekat

07.07.2012. u 23:41h
Izvor: RTV Yueco
Projekat Inovativna prekogranična mreža malih i srednjih preduzeća - CB NET trajao je od 10.januara 2011., a zvanično se završava u ponedeljak 9. jula.
Završen CB NET projekat

Nosioci projekta su Otvoreni univerzitet Subotica i Poduzetnički inkubator BIOS. Partneri na projektu su Grad Subotica i Grad Osijek, a sufinansiran je iz EU programa prekogranične saradnje Hrvatska – Srbija. Tokom trajanja projekta malim i srednjim preduzećima iz pograničnog područja je prezentovana studija izvoznih mogućnosti, izrađen je priručnik za male izvoznike koji treba da pružiti uvid u potencijale izvoza proizvoda naručenih preko internet, a obavljena je I edukacija o poslovanju putem interneta.

Na seminarima je učestvovalo oko 240 ljudi, a predstoji EBCL seminar koji su prošli menadžeri Otvorenog univerziteta koji će održati seminare na tri teme: računovodstvo, finansijska analiza i upravljanje troškovima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1898
Povezane teme

IPA prekogranični program

IPA projekat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.