Komentara: 2
Pregleda: 3323

Završavaju se Dečje igre bez granica

29.11.2012. u 00:01h
Izvor: RTV City
Na bazenima sportsko-rekreativnog centra Prozivka, u subotu 08. decembra održaće se finalno takmičenje u okviru projekta „Dečije igre bez granica“ koje su se proteklih sedam nedelja dešavale na bazenu na Prozivci.
Završavaju se Dečje igre bez granica

U cilju popularizije plivanja kao sportske discipline, iz resora za školstvo najavljuju uvođenje obaveznog polaganja kursa za neplivače.

U projektu „Dečije igre bez granica“ koji se po prvi put realizuje u našem gradu učestvovale su gotove sve subotičke osnovne škole. Konkretno, 312 učenika, uzrasta od prvog do četvrtog razreda, koji su se gotovo svake subote trudili da svoje drugare i školu prikažu u najboljem svetlu.

Projekat „Igre bez granica“ izazvao je veliko interesovanje kod školske dece, pa su se u gradskoj upravi odlučili da naredne 2013. godine, u projekat uključe i klince i klinceze uzrasta od petog do osmog razreda, ali i da trenutne neplivače uključe u projekat obaveznog kursa za plivanje koji će se uskoro uključiti kao sastavni deo školovanja.

Završno takmičenje igara bez granica održaće se 08. decembra sa početkom u 18 časova na bazenima SRC Prozivka. Sedam predstavnika subotičkih osnovnih škola takmičiće se u vodenim puzlama, košarci na vodi, vodenoj matematici i u novoj disciplini, štafeti.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3323

Povezana vest

Povezane teme

bazen prozivka

dečje igre bez granica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.