• Pregleda: 4853

Zatvoren 10. Međunarodni i regionalni sajam „SuSajam 2016“

Dodelom sajamskih nagrada u subotu je završen 10. Međunarodni i regionalni sajam – „SuSajam 2016“ koji se od 2. do 4. juna održavaо u subotičkoj Hali sportova.
Zatvoren 10. Međunarodni i regionalni sajam „SuSajam 2016“

Na oko 1.600 kvadratnih metara unutrašnjeg i oko 200 kvadratnih metara spoljašnjeg izložbenog prostora predstavilо se više od 200 izlagača iz sedam zemalja: Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Nemačke, Slovenije, Republike Srpske i Srbije. Partner ovogodišnjeg sajma bio je okrug grada Berlina Treptov-Kepenik.

Petočlani žiri je, nakon obilaska svih štandova, doneo jednoglasne odluke o dodeli sajamskih nagrada - prve, druge i treće - za najlepši štand, odnosno predstavljanje firme ili organizacije na ovogodišnjem međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Subotici.

Sajamska priznanja nagrađenima su uručili Ljuben Hristov, pomoćnik gradonačelnika zadužen za oblast male privrede i Ilinka Vukoja, direktorica JKP „Subotičke pijace“.

Prvu nagradu 10. Međunarodnog i regionalnog sajma „SuSajam 2016“ dobila je firma Celjske mesnine Z‘dežele.

Dodeljene su po dve ravnopravne druge i treće nagrade:

Drugu nagradu „SuSajma 2016“ dobili su Regionalna privredna komora Beograd, i preduzeće „Dudi Co.“, sa sedištem u Subotici, koje ove godine obeležava 20 godina postojanja.

Treća nagrada „SuSajma 2016“ dodeljena je preduzeću za proizvodnju, montažu i inženjering „Tehnoserv“, iz Subotice, i Regionalnoj privrednoj komori Valjevo.

Dodeljene su i tri ravnopravne, posebne nagrade, i to:

  1. Mađarskoj nacionalnoj trgovačkoj kući, akcionarskom društvu zatvorenog tipa, Mađarska
  2. Samostalnoj zanatskoj, trgovinskoj i ugostiteljskoj radnji „Bata Kole“, Subotica
  3. Regionalnoj privrednoj komori Kosova i Metohije
Izvor: Subotica.rs

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.