Komentara: 1
Pregleda: 3484

Zajedno u stvaranju praznične čarolije

24.12.2015. u 18:36h
Izvor: RTV City
U teška vremena u kojima živimo priče koje govore o ljudskoj humanosti svakako imaju posebnu težinu. Kada su ljudi koji imaju izražen osećaj odgovornosti, osećaj potrebe da pomognu, mladi to svakako zaslužuje pažnju.
Zajedno u stvaranju praznične čarolije

Pre dve nedelje, Školski centar sa domom učenika “Dositej Obradović” organizovao je prodajnu izložbu radova svojih učenika, članova likovne sekcije. Studentski parlament subotičkog odeljenja Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe je tom prilikom kupio ukrase za jelku koje su ova talentovana deca izradila, u želji da na taj način da skroman doprinos njihovom budućem radu i stvaralaštvu a ujedno i da ukrasi i oplemeni svoje prostorije u ulici Braće Radić 38 pred božićne i novogodišnje praznike.

Nastavak priče odigrao se  juče na Pravnom fakultetu. Goranski rasadnik je donirao jelku sa busenom, koju su studenti ove visokoobrazovne ustanove okitili zajedno sa malim drugarima iz Školskog centra, u društvu najpoznatijeg dedice na svetu.

Zajedno u stvaranju praznične čarolije

Neke dobre ideje bljesnu, ne zažive, neke zažive, i prerastu u tradiciju, neke se pak nadograde i prerastu u nešto više. Početna ideja studenata subotičkog pravnog fakulteta nadograđena je.

Ivana Popov, iz školskog centra "Dositej Obradović", izrazila je zahvalnost Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe što su ih pozvali da zajednički okite jelku. Srđan Cvijanović nije krio zadovoljstvo što su studenti, zajedno sa decom iz školskog centra kitili jelku i družili se u divnoj atmosferi.

Zajedno u stvaranju praznične čarolije

Da li će ova lepa priča imati svoj nastavak u toku sledeće godine, ostaje da se vidi. Možda postane tradicija, pa i nešto više od toga. Bilo bi lepo, pogotovo stoga što su akteri mladi ovog grada, na kojima je budućnost.

Zajedno u stvaranju praznične čarolije

Zajedno u stvaranju praznične čarolije

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3484
Povezane teme

fakultet za privredu i pravosuđe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.