• Pregleda: 8991

Zabrana skretanja iz Bose Milićević prema Paliću

U skladu sa predhodno najavljenom promenom režima saobraćaja u Subotici, iz "Direkcije za izgradnju grada Subotica" podsećaju građane i sve učesnike u saobraćaju, da od sutra (sreda, 9. jul) počinje primena novog režima saobraćaja na raskrsnici ulica Bose Milićević i Maksima Gorkog.
Zabrana skretanja iz Bose Milićević prema Paliću

Na pomenutoj raskrsnici se uvodi zabrana skretanja vozila iz ulice Bose Milićević levo prema naselju Palić. Obavezan smer će, prema ovom režimu biti, desno iz ulice Bose Milićević.

Posebno skrećemo pažnju da ranije uvedena zabrana skretanja vozila, levo iz ulice Malsima Gorkog, dolazak iz pravca hotela „Patria", prema ulici Bose Milićević ostaje na snazi u skladu sa postojećom horizontalnom i vertikalnom saobraćajnom signalizacijom.

Svrha uvođenja novog režima je povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju u zoni predmetne raskrsnice, za šta su se stekli uslovi jer je ista u potpunosti horizontalno i vertikalno obeležena, navodi se u saopštenju Direkcije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

14
neko Odgovori
pa još ni prvu zabranu niko ne poštuje (skretanje sa segedinskog puta-pravac za palić u bose milićević), a donešena je i druga
I sad je još opasnije jer su pre ljudi očekivali da se tu saobraća , a sada se ne očekuje, a vozila i dalje saobraćaju
Suboticanin Odgovori
Bez obzira sto je tu znak i policija na 50 m , ucesnici u saobracaju redovno krse pravila!
balfasz Odgovori
a bilo bi dobro i popuniti liniju iscrtanu na asfalt, posto nije u skladu sa novim propisom, i dalje je tamo isprekidana linija pa tako horizontalna i vertikalna signalizacija nisu u skladu...
Cummiball Odgovori
@balfasz
Stvarno si balfas, idi, vidi, sve je označeno kako treba.
Linija je puna, a i saobraćajni znaci su tamo.
bona fide Odgovori
@balfasz: Niste u pravu. Puna je linija i sve je u skladu sa zakonom. Treba samo pratiti saob. znakove. Medjutim mnogi voze po inerciji pa ulaze u problem. Inace resenje je odlicno i trebalo ga je vec odavno uvesti.
Pera Odgovori
bitno je da stave ynak yabrane skretanja iy Bose milicevic u deno.Do sada nije bilo znaka!
stojan Odgovori
Sta ih imate podsecati ? Valjda su isli u auto skolu i naucili citati saobracajne znake a pre citanja i gledati u njih.
aad26ki Odgovori
Bilo bi dobro da te zabrane vaze i za miliciju i ostale organe , jer najcesce njih vidjamo da krse pravila u saobracaju pa i drugde. Da ne pricamo o koriscenju mobilnog telefona za vreme voznje i sl.
joa neko Odgovori
@neko
A jel treba da vozis po inerciji ili treba UVEK da ocekujes nekog buzdovana koga boli uvo za pravila da ih bas pred tobom prekrsi pa da ga tako sto ga ocekujes uspes izbeci a samim tim i nezgodu?
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
I vrapci "znaju" da je ponašanje u saobraćaju neophodno uskladiti uslovima puta.Odnosno,da traženje istine (In vino veritas) u tečnom produktu kiselog vrenja grožđa i ova grana moraju biti u obrnutoj srazmeri,inače su saznanja najčešće bolna i,nažalost,kobna.A s obzirom na činjenicu koliko se vozača "slepih" kod očiju vozika putevima,nije ni čudo što se saobraćajke množe matematičkom progresijom: jedan od komentatora od pune linije "vidi" isprekidanu,drugi dve sa sve belim miševima koji trčkaraju po njima,treći vozi po navici...Posle kačenja komentara na sajt,ista sudba čeka i vlastiti volan-o klin!

@neko
Zabrana na znaku koji je posle sugestije okrenut na drugu stranu još pre mesec dana,važi isključivo za kamione.
Vozač Odgovori
Samo treba spojiti ostrvo kod semafora i kod podvožnjaka i neće biti mogućnosti za prelazak. Kao što se to radi na Bulevarima.
građanin Odgovori
Danas, u 10,30h policijska marica 'ladno skrenula u zabranjenom pravcu, nisam stigao podesiti mobilni da slikam, bio je brži od mene...
Danijel Odgovori
Ko god da je u mogucnosti (dobro sad vremenske prilike ne dopustaju), neka slika ako stigne i dostavi redakciji slike. Redakcija neka zapita MUP, i napravi clanak zasto se i dalje skrece, iako je zabrana vec uveliko na snazi. A za izgradnju/dogradnju ostrva nije losa ideja, jer ko zna da ne moze biti kaznjen, taj ce i dalje krsiti pravila.
vlada Odgovori
Pa zabranjeno je i levo u Engelsovu ( bossss), pa sta.....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.