Komentara: 7
Pregleda: 5971

Vulin u poseti deci sa Kosova

03.10.2012. u 02:42h
Izvor: RTV City
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, u ponedeljak je posetio decu iz kosovskog pomoravlja, koju su, petu godinu zaredom, ugostili njihovi vršnjaci iz Osnovne škole Sonja Marinković.
Vulin u poseti deci sa Kosova

U okviru akcije Deci sa Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama, koju škola Sonja Marinković realizuje u saradnji sa nevladinom organizacijom Dečija radost iz Gnjilana, četrdeset i pet mališana doputovalo je u petak i u našem gradu će boraviti deset dana.

Sa svojim drugarima iz Subotice, vreme neće provoditi samo u školskim klupama, nego i u brojnim aktivnostima koje su im pripremili njihovi domaćini, kako bi im boravak učinili što interesantnijim i prijatnijim. 

Jedna od njih bila je i jučerašnja poseta Aleksandra Vulina, ali i predstavnika lokalne samouprave, koja je ovu akciju finansijski podržala, i modne kuće Mona iz Beograda, koja je za decu pripremila prigodne poklone.

Deca sa Kosova u Subotici

Deset dana u Subotici su, za većinu dece sa Kosova, retka prilika da, nakratko, zaborave na svakodnevne probleme koje, uprkos svemu, hrabro nose na svojim nejakim plećima i da uživaju u bezbrižnoj dečijoj igri i svim radostima detinjstva koja su im silom prilika u njihovom rodnom kraju uskraćena.

Deca sa Kosova u Subotici

Nakon posete gostiju iz Beograda, mališani sa Kosova su, zajedno sa svojim domaćinima bili u prilici da prisustvuju nastupu nacionalnog ansambla Kolo na Velikoj terasi na Paliću, i pevača Vere Matović i Nikole Uroševića Gedže. U programu je takođe učestvovao Subotički OKUD "Mladost".

Izvor: RTV City
Priredba za decu sa Kosova Priredba za decu sa Kosova Priredba za decu sa Kosova Priredba za decu sa Kosova Priredba za decu sa Kosova Priredba za decu sa Kosova Priredba za decu sa Kosova Priredba za decu sa Kosova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5971

Povezana vest

Povezane teme

oš sonja marinković

deca sa kosova

aleksandar vulin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.