Komentara: 7
Pregleda: 6200

Vrtić "Veverica" i dalje prokišnjava, nadležni poručuju da uskoro sledi sanacija

02.06.2019. u 16:04h
Izvor: Subotica.com
Posle gotovo svake veće kiše, koje pak ovih dana nisu retke, zaposleni u vrtiću "Veverica" stavljaju kofu da bi skupili vodu koja kapa, a kako kažu nekada i lije, sa plafona. Nadležni poručuju roditeljima da se strpe, sanacija krova je među narednim infrastrukturnim radovima.
Vrtić "Veverica" i dalje prokišnjava, nadležni poručuju da uskoro sledi sanacija

Dok je roditelje, koji dolaze po oko 130 mališana, prizor prilično uznemirio, u Predškolskoj ustanovi "Naša radost" kažu da znaju za problem ali da on ne remeti proces rada.

- U jaslenoj grupi vrtića "Veverica", u centralnoj prostoriji u kojoj se deca prezuvaju, kroz koju prolaze do toaleta ili do sobe u kojoj ručaju, plafon prokišnjava već nekoliko sezona i ozbiljno se natopio vodom.  Problem je više puta prijavljen upravi "Naše radosti" od strane zaposlenih u vrtiću kao i od strane roditelja, mnogo puta je obećano da će se problem rešiti i ništa - kaže jedna majka. -  Svakom kišom rizik da plafon padne se povećava, a da ne govorimo o tome da kroz njega prolaze i instalacije za struju. Da li zaista neko treba da se povredi da bi se ovakvi problemi rešili?

Vrtić "Veverica" i dalje prokišnjava, nadležni poručuju da uskoro sledi sanacija

U PU "Naša radost" kažu da znaju za problem, te da je u pitanju jedan od 37 starih krovova,  za čiju obnovu su potrebna velika sredstva.

- Saniraju se krovovi u vrtićima "Kolibri" i "Mandarina", a onda je na redu "Veverica" - kaže Veljko Vojnić, tehnički direktor PU "Naša radost". - Inače, vrtić "Veverica" je prošle godine obnovljen i to je bila jedna od najvećih investicija vredna oko 4,5 miliona dinara.Vrtić "Veverica" i dalje prokišnjava, nadležni poručuju da uskoro sledi sanacija

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6200

Povezana vest

Povezane teme

veljko vojnić

predškolska ustanova naša radost

vrtić veverica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.