• Pregleda: 4344

Vrtić "Veverica" i dalje prokišnjava, nadležni poručuju da uskoro sledi sanacija

Posle gotovo svake veće kiše, koje pak ovih dana nisu retke, zaposleni u vrtiću "Veverica" stavljaju kofu da bi skupili vodu koja kapa, a kako kažu nekada i lije, sa plafona. Nadležni poručuju roditeljima da se strpe, sanacija krova je među narednim infrastrukturnim radovima.
Vrtić "Veverica" i dalje prokišnjava, nadležni poručuju da uskoro sledi sanacija

Dok je roditelje, koji dolaze po oko 130 mališana, prizor prilično uznemirio, u Predškolskoj ustanovi "Naša radost" kažu da znaju za problem ali da on ne remeti proces rada.

- U jaslenoj grupi vrtića "Veverica", u centralnoj prostoriji u kojoj se deca prezuvaju, kroz koju prolaze do toaleta ili do sobe u kojoj ručaju, plafon prokišnjava već nekoliko sezona i ozbiljno se natopio vodom.  Problem je više puta prijavljen upravi "Naše radosti" od strane zaposlenih u vrtiću kao i od strane roditelja, mnogo puta je obećano da će se problem rešiti i ništa - kaže jedna majka. -  Svakom kišom rizik da plafon padne se povećava, a da ne govorimo o tome da kroz njega prolaze i instalacije za struju. Da li zaista neko treba da se povredi da bi se ovakvi problemi rešili?

U PU "Naša radost" kažu da znaju za problem, te da je u pitanju jedan od 37 starih krovova,  za čiju obnovu su potrebna velika sredstva.

- Saniraju se krovovi u vrtićima "Kolibri" i "Mandarina", a onda je na redu "Veverica" - kaže Veljko Vojnić, tehnički direktor PU "Naša radost". - Inače, vrtić "Veverica" je prošle godine obnovljen i to je bila jedna od najvećih investicija vredna oko 4,5 miliona dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Sky Odgovori
Prokisnjava i skola na Palicu,deca su u petak bila u drugom kabinetu umesto u svojoj ucionici. Prokisnjava, hocu reci lije voda sa plafona. Takvo je stanje u skoro svim skolama
NASMEJANI Odgovori
Svi koji su u vlasti i na nasem gradskom nivou ali i na pokrajinskom i republickom kada budu hteli sami sebe da hvale i da se kite tudjim perjem i tako otmu jos po koji jeftini politicki poen,samo neka odmah zacute i pokazu ove sramne slike nasih mnogobrojnih vrtica i skola koji prokisnjavaju i mislim da ce sve iskreno sto treba da se kaze i zna o njima reci upravo te slike,jer slika govori hiljadu reci.Kako vas samo nije sramota da nasi najmiliji i najmladji borave u takvim neadekvatnim i nebezbednim uslovima dok vi sebi dizete plate,dnevnice,tople obroke,kupujete nova sluzbena vozila........
earthworker Odgovori
vrtić "Veverica" je prošle godine obnovljen i to je bila jedna od najvećih investicija vredna oko 4,5 miliona dinara? a krov i dalje prokišnjava i to već nekoliko sezona? gosn tehnički veljko vojnić asap da podnese ostavku jer nije na nivou funkcije koju bi voleo da obavlja.
Ivana v
Slažem se, taj je spin majstor neviđeni... da zakukulji i zamumulji to zna, a najmanje se meša u posao.
Pera Odgovori
Imamo betonske kocke na palicu tobogane nove fabrike 18 milijardi para viska u budzetu nove investicije sve prsti od napretka imamo migove helikoptere ali nam se najvaznije raspada i prokisnjava odose lekari decu lecimo sms ovima jedemo meso iz argentine brazila pijemo vodu punu arsena kamenjari hvala vam
Marija Odgovori
Kako je obnovljen prosle godine a ove godine prokisnjava. Zar nisu strucnjaci pogledali i krov .Kakvi su to strucnjaci.Glavno da se trose pare poreski obveznika, Eto sada ce neko dobro zaraditi jer ce ponovo morati da se sredjuje od krova pa i moleraja.ALI NIKO NIJE KRIV NARAVNO.
luka Odgovori
Prokisnjava ali ne remeti proces rada?????
Ti decko normalan si ????
Iz stale izvedes stoku kad prokisnjava i popravis krov. Nek zadnji ugasi svetlo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.