Komentara: 33
Pregleda: 20105

Vozaču BMW-a pritvor zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodom

22.02.2019. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Sud u Subotici odredio je pritvor do 30 dana 27-godišnjem muškarcu iz Male Bosne, okrivljenom za izazivanje saobraćajne nezgode koja je za posledicu imala smrt 21-godišnjeg muškarca, suvozača.
Vozaču BMW-a pritvor zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodom

Protekle subote, 16. februara, u ranim jutarnjim časovima na zaobilaznici od Bunarića prema autoputu, petlja "Istok", desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo jedno lice. Nakon uviđaja usledila je istraga, a poznati su i prvi detalji procesa utvrđivanja odgovornosti.

Viši sud u Subotici doneo je juče rešenje o određivanju pritvora za L.G. (27) iz Male Bosne zbog sumnje da je u stanju potpune alkoholisanosti upravljao vozilom, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo 21-godišnji Dario Marinović iz Male Bosne, koji je u tom trenutku bio suvozač u vozilu marke BMW.

U saopštenju Višeg suda navodi se je odluka o pritvoru donesena nakon sprovedene istrage, a da se L.G. tereti da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297 st. 2 Krivičnog zakonika. Mera pritvora je izrečena zbog, kako se navodi, "opasnosti od uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 33
Pregleda: 20105

Povezana vest

Povezane teme

Viši Sud Subotica

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.