Komentara: 71
Pregleda: 68894
Foto

U saobraćajnoj nezgodi poginuo 21-godišnji mladić

16.02.2019. u 10:12h > 10:27
Izvor: Subotica.com
Jutros nešto posle 6 časova na zaobilaznom putu od "Bunarića" prema isključenju za Palić desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice poginulo, a jedno u svesnom stanju prevezeno na Hitan prijem.
U saobraćajnoj nezgodi poginuo 21-godišnji mladić

U saobraćajnoj nezgodi poginuo je suvozač D.M. (1998), dok je vozač sivog BMW-a, L.G. (1992), preživeo i prevezen je u bolnicu. Nezgoda se desila na dugom pravcu od lakat krivine prema isključenju za obilazni put prema Paliću, odnosno petlji "Istok" auto-puta E-75.

Kako saznajemo, Hitna pomoć je na lice mesta izašla oko 6,40 časova, vrlo brzo nakon poziva, nažalost mogla je samo da konstatuje smrt suvozača, dok je vozač sa povredama koje nisu opasne po život, transportovan na hitno zbrinjavanje.

U saobraćajnoj nezgodi poginuo 21-godišnji mladić

Saobraćajna policija, u saradnji sa Tužilaštvom, obavila je uviđaj nešto posle 8 časova, a promet na toj deonici bio je u prekidu dvadesetak minuta dok vidno oštećeno putničko vozilo nije izvučeno iz njive na vučno-transportno vozilo.

Za sada nije poznato pod kojim okolnostima se desila tragična nesreća. Vozilo je, pretpostavlja se nakon prevrtanja, završilo u ataru, na nekih dvadesetak metara od druma.

Izvor: Subotica.com
Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever" Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever" Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever" Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever" Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever" Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever" Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever" Uviđaj saobraćajne nezgode na zaobilaznom putu Subotica - petlja "Sever"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 71
Pregleda: 68894

Povezana vest

Povezane teme

saobraćajna hronika

saobraćajna policija

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.