Komentara: 0
Pregleda: 3269

"Vojvođanska zlatna rukavica" od 9. do 14. jula u Subotici

22.06.2014. u 22:06h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni turnir u konkurenciji mladih, 32. Vojvođanska zlatna rukavica, održaće se u našem gradu od 9. do 14. jula u organizaciji Vojvođanskog bokserskog saveza i Bokserskog kluba "Spartak". Prema preliminarnim prijavama pristiglim do 10. juna, ovo bi trebalo da bude najmasovniji turnir od njegovog nastajanja.
"Vojvođanska zlatna rukavica" od 9. do 14. jula u Subotici

Još jedan bokserski spektakl u najavi, kako tvrdi predsednik Vojvođanskog bokserskog saveza, Jovan Panić, ove godine se očekuje dolazak čak 25 reprezentacija sa pet kontinenata, i to: SAD, Kazahstan, Uzbekistan, Pakistan, Nigerija, Gvinea Bisao, Australija, Jermenija, Azerbejdžan, Bugarska, Madjarska, Hrvatska, Vels, Norveška, Švedska, Kipar, BiH, Slovenija, Francuska, Nemačka, Rusija, Slovačka, Izrael, Poljska i Srbija.

Interesantno je da će od 27. juna na pripremama u Subotici zajedno boraviti selekcije Srbije, Rusije i SAD. Našu reprezentaciju na ovom prestižnom i ove godine izuzetno jakom turniru predstavljaće: Gligorić Veljko 49kg, Šaćiri Sebastijan i Gligorić Aleksa 52kg, Bukilica Nikola i Memedovski Danijel 56kg, Sabo Florian i Osadkovski Milan 60kg, Stošić Petar 64kg, Marković Aleksa 69kg, Malić Bogdan 75kg, Sinančević Armin 91kg i Djurović Aleksandar +91kg. Na ‘Rukavicu’ su pozvani još i Janjić Dušan 52kg, Trajkovski Marijan 56kg, Aritonović Luka 60kg, Beljić Nikola i Makić Tomislav 69kg, Ahmeti Miralem i Lekić Stefan 75kg.

- “Za nas kao organizatore ovo je zaista veliko priznanje, jer su nam bokserske vele sile ukazale poverenje i u Suboticu dolaze sa najjačim sastavima” - rekao je Jovan Panić.

- “Organizator je Vojvođanski bokserski savez, a tehnički organizator BK "Spartak". Verujem da ćemo kao i do sada opravdati očekivanja u organizacionom smislu i da će naši gosti iz Subotice odneti lepe uspomene.” - dodaje Panić

Za sada je prijavljeno 160 takmičara u muškoj konkurenciji i 40 u ženskoj. Pored njih ugostićemo i oko 70 trenera i tim lidera, kao i 15 AIBA sudija.

Poziv

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3269

Povezana vest

Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

vojvođanska zlatna rukavica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.