Komentara: 2
Pregleda: 7791
Foto

Visoka škola otvorila vrata budućim studentima

07.04.2017. u 17:16h
Izvor: Subotica.com
U Visokoj strukovnoj školi za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici, danas je održana manifestacija Dan otvorenih vrata pod nazivom „Biću student VSOVSU Subotica“.
Visoka škola otvorila vrata budućim studentima

U okviru manifestacije budući studenti su imali priliku da čuju predavanje na temu  „Kako odabrati pravo zanimanje“, da pogledaju promotivni video materijal o Visokoj školi i da se informišu o načinu polaganja prijemnog ispita, upisu i slično. Naglašeno je da Visoka škola osposobljava studente za sticanje znanja iz aktuelnih društveno-humanističkih i medicinskih polja i razvija kompetencije za rad sa ljudima. Takođe, rečeno je da sva četiri studijska programa: strukovni vaspitač, strukovni trener, strukovni nutricionista dijetetičar i strukovna medicinska sestra pružaju dobre mogućnosti zapošljavanja i profesionalnog napredovanja.

Visoka škola otvorila vrata budućim studentima

U drugom delu ove manifestacije, budu i studenti su se upoznali sa najinteresantnijim sadržajima koji se nude u okviru četiri studijska programa Visoke škole. Podeljeni u četiri grupe, studenti su imali priliku da u kabinetima razgledaju didaktička sredstva i materijal za rad sa decom predškolskog uzrasta, da izvode vežbe iz domena zdravstvene nege na pacijentu-lutki, da mere svoju težinu i indeks telesne mase i učestvuju u planiranju jelovnika zdrave ishrane i programa telesnih vežbi i fizičkih aktivnosti itd.

Visoka škola otvorila vrata budućim studentima

Treći, neformalni deo manifestacije - „Na koktelu sa studentima“. bio je prilika da srednjoškolci završnih razreda razgovaraju sa studentima iz Studentskog parlamenta i da postave pitanja u vezi školovanja, studentskog života, dešavanja u školi i sl.

Izvor: Subotica.com
Dan otvorenih vrata Dan otvorenih vrata Dan otvorenih vrata Dan otvorenih vrata Dan otvorenih vrata Dan otvorenih vrata Dan otvorenih vrata Dan otvorenih vrata
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 7791

Povezana vest

Povezane teme

visoka škola za obrazovanje vaspitača i trenera

dan otvorenih vrata

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.