Komentara: 8
Pregleda: 7354

Veliki humanitarni koncert za Sandru u Saxu

30.01.2014. u 15:09h
Izvor: Subotica.com
Humanitarna žurka pod nazivom “S ljubavlju za novo srce” održaće se u ponedeljak u klubu „Sax Caffe”. Cena ulaznica biće 200+ dinara i sav prihod ide za operaciju Sandri Svorcan kojoj je neophodna transplantacija srca.
Veliki humanitarni koncert za Sandru u Saxu

Organizator koncerta objašnjava da se karte mogu kupiti i u “Borsalinu” i da će nastupiti mnogi lokalni bendovi. Transplatacija srca koja treba da se obavi u Beču košta 120.000 evra i do sada na račun u Komercijalnoj banci je uplaćeno oko 23.000 evra, a Fond za zdravstva Republike Srpske platiće 30 odsto od ukupne sume koja je potrebna za operaciju.

Sandri za operaciju nedostaje još oko 65 hiljada evra.

Roditelji devojke, zahvalili su se svim ljudima koji pomažu da se novac prikupi kako bi njihova 23-godišnja ćerka otišla na operaciju i dobila “novo srce za novi život”.

Sandra Svorcan

Zahvalili su se i medijima, lokalnoj samoupravi i pojedincima koji su se od sredine januara angažovali i pomagali im u kampanji da prikupe novac za operaciju.

Veliki humanitarni koncert za Sandru u Saxu

Za sada su nastup na humanitarnoj žurci u Saxu potvrdili:
Perpetuum Mobile, Chick Norris, Ex Yu Bend, Buga I Big Mama Bend, Mirna Radulović, D.j. Despi, Gordana Vidaković, Larisa Ivanković, Grupa "amor", Žile I Slađa - Poco Loco Bend, Vuk I Iva Vučinić, Tamburaški Orkestar Ravnica, Tamburaški Orkestar Hajo, Tamburaški Orkestar Biseri, Tamburaški orkestar "Biseri", Tamburaški orkestar "Tajna", "In progress" band.  


Takođe, prikupljanju novca našoj sugrađanki kojoj je neophodna transplantacija srca, pridružuje se i "Renesansa", koja će u subotu organizovati humanitarnu žurku i sav prihod  od prodaje ulaznica uplatiti za Sandrino lečenje.

Sandra Svorcan

Caffe Caffe se takođe priključuje akciji za pomoć našoj sugrađanki humanitarnom svirkom koju organizuje u petak. Celokupan prihod od dobrovoljnih priloga će biti uplaćen za Sandrino lečenje.

Veliki humanitarni koncert za Sandru u Saxu

Da podsetimo, svi koji žele da pomognu, mogu to da učine uplatom novca na sledeći način:

  • Dinarski račun: 205-9011004192677-97 Komercijalna banka Srbija (Brale Svorcan)
  • Devizni račun: IBAN:RS35205903102034152797, SWIFT: KOBBRSBG (Brale Svorcan)
Izvor: Subotica.com

Humanitarni koncert za Sandru Svorcan

Humanitarni koncert za Sandru Svorcan Humanitarni koncert za Sandru Svorcan Humanitarni koncert za Sandru Svorcan Humanitarni koncert za Sandru Svorcan Humanitarni koncert za Sandru Svorcan Humanitarni koncert za Sandru Svorcan Humanitarni koncert za Sandru Svorcan Humanitarni koncert za Sandru Svorcan
Pogledaj ostale fotografije

Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan

Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan Najava Humanitarnog koncerta za Sandru Svorcan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 7354

Povezane vesti

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarni koncert

sax caffe

renaissance

sandra svorcan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.