Komentara: 3
Pregleda: 5115

Humanitarna aukcija slika za pomoć Sandri Svorcan

28.01.2014. u 16:01h
Izvor: RTV City
U nedelju 2. Februara sa početkom u 17:30 časova na kanalu RTV City u okviru nedeljne emisije City kolaž održaće se humanitarna aukcija slika. U okviru akcije „Novo srce novi život“ biće ponuđeno 15 slika subotičkih umetnika, korisnika Dnevnog boravka Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“ i Likovne radionice Crvenog krsta pod mentorstvom Kerekeš Šandora.
Humanitarna aukcija slika za pomoć Sandri Svorcan

Sav prihod od ove aukcije namenjen je našoj sugrađanki Svorcan Sandri kojoj je potrebna transplatacija srca.

„Čuo sam za Sandru preko našeg boravka, da je u pitanju transplatacija. Dve slike sam pripremio za nju, ja ću time da pomognem, na slikama je subotički Radijalac i velika crkva a radjene su od spage" rekao je jedan od umetnika koji će učestvovati, Peter Feher, korisnik Dnevnog boravka Osnovne i srednje škole "Žarko Zrenjanin".

Kao korisnici mnogih humanitarnih akcija Osnovna i srednja škola „Žarko Zrenjanin“ odlučila se na ovaj korak, kao svoj vid pomoći našoj sugrađanki Sandri Svorcan kojoj je potrebna transplatacija srca. Iz ove ustanove se nadaju da je ovo samo prva aukcija i da će biti još ovakvih i sličnih akcija, objasnila je Danijela Andrašić, nastavnik u dnevnom boravku Osnovne i srednje škole "Žarko Zrenjanin".

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5115

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna aukcija

sandra svorcan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.