Komentara: 8
Pregleda: 6879

Večeras humanitarna žurka za Sandru Svorcan

21.01.2014. u 12:07h
Večeras u Gentlemen's clubu biće održana još jedna u nizu humanitarnih aktivnosti koje se poslednjih nešto više od mesec dana održavaju u našem gradu, a žurka sa velikim brojem estradnih gostiju ovaj put se održava za našu sugrađanku Sandru Svorcan.
Večeras humanitarna žurka za Sandru Svorcan

Večeras od 23 časa u Gentlemen's clubu (bivši Gentlemen's pub) održava se humanitarna žurka za pomoć Sandri Svorcan (23), kojoj je neophodna transplantacija srca.

Goste će zabavljati zvezde granda: Nebojša Vojvodić, Milan Topalović-Topalko, Bojana Šarović, Jelena Gerbec i  Milan Mitrović, kao i Ringeraja bend.

Ulaz je 200 dinara, a sav prihod sa žurke namenjen je za Sandrino lečenje.

Sandri je neophodna hitna transplantacija srca, a da bi dospela na listu čekanja AKH klinike u Beču, nedostaje joj 85.000 evra. Sandra je sa srčanom manom, operisana je u Beogradu 1994., kasnije joj je ugrađen pejsmejker, a zatim je rađena zamena tog uređaja umesto koga sada ima defibrilator.

Svorcanovi kažu tek kada sakupe  120.000 evra  i novac bude uplaćen  na bolnički račun, moći će da se nadaju pozivu iz Beča.

Uskoro će biti aktivan Sandrin sajt na adresi: www.sandrasvorcan.com 

Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine uplatom novca na sledeći način:

  • Dinarski račun: 205-9011004192677-97 Komercijalna banka Srbija (Brale Svorcan)
  • Devizni račun: IBAN:RS35205903102034152797, SWIFT: KOBBRSBG (Brale Svorcan)
Humanitarna žurka za Sandru Svorcan Humanitarna žurka za Sandru Svorcan Humanitarna žurka za Sandru Svorcan Humanitarna žurka za Sandru Svorcan Humanitarna žurka za Sandru Svorcan Humanitarna žurka za Sandru Svorcan Humanitarna žurka za Sandru Svorcan Humanitarna žurka za Sandru Svorcan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 6879

Povezane vesti

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

sandra svorcan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.