Komentara: 4
Pregleda: 1541

Večeras počinje 21. "Summer3p festival"

21.07.2023. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
21. izdanje "Summer3p festivala", jednog od najdugovečnijih festivala u Subotici, počinje večeras na lokaciji bivše kasarne Petar Drapšin (druga kasarna) između Subotice i Palića. U nastavku pogledajte bogat muzički, zabavni, edukativni i sportsko-rekreativni program i tradicionalni Porodični dan u nedelju.
Večeras počinje 21. "Summer3p festival"

Muzički program u petak, 21. jula, od 22h otvoriće Adamov iz Subotice, nakon njega nastupiće NoNameLeft duo iz Mađarske, zatim srpska tehno dama Lea Dobričić i na kraju Denni, mlada nada subotičkog klabinga.

Ascaloon kreće sa zagrevanjem u subotu od 22h, zatim nastavlja Miloš Vujović iz Beograda, nakon njega nastupaju još dve dame, Insolate iz Hrvatske i Victoria, kao lokalna podrška zatvoriće muzički program u nedelju ujutro.

Novina festivala je muzički popodnevni program u petak kada će od 18h ploče vrteti Gustav Jr i u subotu, kada će se od 18h predstaviti izvođači udruženje HARDWIRED, Mario C & Overtone funk i Amiru (vinyl set) uz umetnika Miroslava Lazendića (izložba & live print party).

Tokom sva tri dana od 17 časova, posetioce očekuje raznovrstan radioničarski program, izložbe i performansi. Na programu su slikarska radionica i TNG Stencil art, zatim Yoga, Fotopriča uz izložbe Arpada Slančika, Ivi Kivi Art i Summer3p heritage radova nastalih na radionicama tokom 20 godina festivala.

Kao i prethodnih godina, poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, od 16 časova održaće se Porodični dan u saradnji sa partnerskim organizacijama i programskim saradnicima, a svi zainteresovani posetioci će moći da prisustvuju i učestvuju u radioničarskom i aerobik & fitness programima Aka Fight Fitness i N Centra, Body paint, Tinker Labs, društvenim igrama udruženja KRAKEN a predstaviće se i mladi pevači Piazza Italija.

Više detalja o dnevnom programu možete pronaći na sajtu i društvenim mrežama Summer3p festivala - Fejsbuk, Instagram i TikTok.

Summer3p festival podržavaju: Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija „Danilo Kiš“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 1541

Povezana vest

Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p radionice

kasarna petar drapšin

summer3p porodični dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.