Komentara: 33
Pregleda: 3197

Vaterpolo klub će se obratiti javnosti nakon razgovora sa predstavnicima JKP "Stadion"

24.11.2022. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolo klub će se obratiti javnosti nakon razgovora sa predstavnicima JKP "Stadion"

Tokom prepodneva na mejl adresu naše redakcije stiglo je saopštenje iz Vaterpolo kluba "Spartak", povodom slučaja koji je dospeo u žižu javnosti nakon što se dvadesetak dece koja treniraju vaterpolo na bazenu SRC "Prozivka" požalilo na određene zdravstvene tegobe koje su, ispostavilo se, posledica isparavanja hlora, što je potkrepljeno medicinskom dokumentacijom.

Incident se dogodio u petak veče, u subotu smo pisali o tome, nakon četiri dana oglasilo se JKP "Stadion", u međuvremenu pljuštale su žustre reakcije roditelja koji su izneli svoje viđenje situacije.

Iščekivalo se i obraćanje rukovodstva Vaterpolo kluba "Spartak", ono je jutros dostavljeno medijima, a mi ga dalje prenosimo u celosti.

"U vezi sa događajima koji su se desili na bazenu SRC  Prozivka u Subotici predstavnici VK Spartak će obaviti razgovor sa rukovodstvom  JKP Stadion Subotica koji je zakazan  za ponedeljak, 28. novembar, da bi se na taj način utvrdile činjenice vezane za nemile događaje i da se otklone i oni nesporazumi koji su nastali zbog iznošenja činjenica u javnost koje ne odgovaraju istini. O ishodu tih razgovora ćemo obavestiti u prvom redu roditelje naših igrača, a zatim i javnost."

Saopštenje je u ime kluba poslao sekretar kluba, Geza Kučera.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 33
Pregleda: 3197

Povezane vesti

Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo klub spartak

jkp stadion subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.