Komentara: 1
Pregleda: 5996

Vaterpolisti "Spartak-Prozivke" osvojili međunarodni turnir za kadete

11.04.2017. u 12:18h
Izvor: Subotica.com
Prvi međunarodni vaterpolo turnir "Trofej Bečeja 2017" za kadete, koji je održan u nedelju, u organizaciji PVK "Bečej", okupio je 6 ekipa iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Španije. Najuspešnija ekipa bila je "Spartak-Prozivka".
Vaterpolisti "Spartak-Prozivke" osvojili međunarodni turnir za kadete

U prvom kolu Spartak-Prozivka je savladala Opatiju sa 13:3, u drugom Barsеlonetu sa 10:9, u trećem su igrali nerešeno (8:8) sa NT Slovenija, u četvrtom savladali Mediterane sa 15:6,  da bi u poslednjem meču turnira savladali domaćina Bečej sa 10:7.

Sa četiri pobede i jednim nerešenim susretom ekipa Spartak Prozivke osvojila je prvo mesto, druga je bila španska Barseloneta, dok sut treći bili Slovenci.

Dobar rad u kontinuitetu u više uzrasnih selekcija ogledava se i kroz nastupe subotičkih igrača u nacionalnoj selekciji U15, pa će tako svoj reprezentativni debi za Srbiju imati tri igrača iz Spartak-Prozivke, a to su Matija Tonković, Viktor Varkulja i golman Filip Zeljković.

Vaterpolo reprezentacija Srbije do 15 godina učestvovaće od 14. do 16. aprila na turniru Mento kup, koji će se održati na bazenu „Deneš Kemenj“ u Miškolcu. Pored Srbije, učestvuju domaća Mađarska, Hrvatska, Italija i Crna Gora.

U petak Srbija od 12 sati po lokalnom vremenu igra protiv Hrvatske, dan kasnije od 11 sati protivnik je Italija. Istog dana, ali od 17 časova igra se protiv domaće Mađarske, a u nedelju od 12 i 30 na programu je susret protiv Crne Gore.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5996
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.