Komentara: 8
Pregleda: 4793

Vakcinacija po planu i tokom praznika, u Subotici dva punkta za imunizaciju

12.02.2021. u 14:24h
Izvor: Subotica.com
Proces vakcinacije odvijaće se po unapred utvrđenom planu i tokom predstojećih državnih praznika. U Subotici će tokom vikenda biti aktivna dva punkta.
Vakcinacija po planu i tokom praznika, u Subotici dva punkta za imunizaciju

Iako su 15. i 16. februar neradni dani zbog obeležavanja Dana državnosti, to neće odložiti zakazane termine, bilo za vakcinaciju ili ravakcinaciju.  

Što se tiče Subotice, planirana vakcinacija, kao i revakcinacija građana tokom vikenda i predstojećih praznika obavljaće se na punktovima u Novoj opštini i ambulanti "Ogranak 1" (Kumičićeva 4), u vremenskom periodu od 8 do 20 časova.

Vakcinacija po planu i tokom praznika, u Subotici dva punkta za imunizacijuDruga doza vakcine daje se nakon tri nedelje, a građani će dan ranije biti obavešteni SMS porukom o terminu i mestu revankcinacije. Izuzetno je važno da se svi građani pridržavaju vremena vakcinacije i nikako ne propuste svoj zakazani termin.

Vakcinacija po planu i tokom praznika, u Subotici dva punkta za imunizacijuGrađani koji se još uvek nisu prijavili za vakcinaciju to mogu učiniti i dalje na portalu eUprave, ili pozivom na telefon 0800 222 334, svakoga dana od 8 do 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 4793

Povezana vest

Povezane teme

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.