Komentara: 23
Pregleda: 9924

Subotička bolnica postala treći punkt za imunizaciju

14.02.2021. u 10:30h > 11:11
Izvor: Subotica.com
Kako bi se omogućilo da što veći broj građana što pre dođe na termin za vakcinaciju, za koju su prethodno iskazali interesovanje putem portla eUprava, gradska bolnica od juče je postala treći punkt za imunizaciju.
Subotička bolnica postala treći punkt za imunizaciju

Pored Nove opštine i ambulante u Kumičićevoj, danas, i u naredna dva dana državnog praznika, u akciju masovnog vakcinisanja pridružila se i Opšta bolnica Subotica, koja od juče prima deo građana koji su bili pozvani za primanje vakcine kineskog i ruskog proizvođača.

Kako smo ranije najavili, imunizacija stanovništva na celoj teritoriji Srbije nastaviće se i tokom dva dana državnog praznika, u ponedeljak i utorak, a pozivaju se građani kako za prvu tako i za drugu vakcinu istog proizvođača koju su prethodno primili pre 21 dan.

Građani koji se još uvek nisu prijavili za vakcinaciju to mogu učiniti na portalu "eUprava", ili pozivom na telefon 0800 222 334, svakoga dana od 8 do 20 časova. Nadležni ističu da je izuzetno važno da se građani pridržavaju vremena vakcinacije i da se potrude da ne propuste zakazani termin.

Danas je u Novoj opštini predviđeno da blizu 400 građana primi drugu dozu kineske vakcine. U naš grad je stigla značajna količina ruske "Sputnjik V" vakcine, i davanje prve doze će početi u skladu sa redosledom prijave. Kada stigne i vakcina „Fajzer-Bajontek" proizvođača biće obavešteni i građani koji su se prijavili da žele da prime ovo cepivo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 9924

Povezana vest

Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinacija

imunizacija

bolnica subotica

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.