Komentara: 6
Pregleda: 4321

Uživo: 29. sednica Skupštine grada Subotice

23.04.2015. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Posle vanredne sednice održane krajem marta Odbornici subotičkog parlamenta ponovo će danas sesti u svoje klupe, ovaj put u redovnom zasedanju, i raspravljati o 24 tačke dnevnog reda. Sednica je zakazana za 9 časova, a prenos možete da pratite i na našem sajtu.
Uživo: 29. sednica Skupštine grada Subotice

Na današnjoj sednici Odbornici će raspravljati i donositi odluke po dnevnom redu koji se sastoji od 24 tačke među kojima su Plan detaljne regulacije regionalne deponije na Bikovu, kao i sanaciju deponije u Aleksandrovu.

Među tačkama vezanim za uređenje površina na teritoriji Grada Subotice naćiće se i tema oko izrade planova generalne regulacije na građevinskom području utvrđenom Generalnim planom Subotica-Palić do 2020. godine, kao i donošenje Plana generalne regulacije za naselje Hajdukovo.

Predviđeno je i da se usvoji odluka o taksi prevozu koju je Gradsko veće donelo na sednici održanoj sredinom marta, a posle nekoliko protesta koje su održali subotički taksisti.

Kao trinaesta tačka dnevnog reda pred odbornicima će se naći i odluka o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite za Grad Suboticu, a kao srodne teme biće i donošenje Zaključka o usvajanju Godišnjeg izveštaja Gradskog štaba za vanredne situacije za 2014. godinu, kao i donošenje Zaključka o usvajanju Godišnjeg plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2015. godinu.

Među tačkama 29. sednice Skupštine grada naćiće se i donošenje Odluke o donošenju Akcionog plana razvoja organske proizvodnje na teritoriji Grada Subotice 2015–2020. godine.

Jedna od tema će biti i imenovanje  predsednika, zamenika predsednika i članova Komisije za dodelu zvanja i priznanja "Počasni građanin", "Pro Urbe" i "Dr Ferenc Bodrogvari".

Prenos sednice je završen.

Izvor: Subotica.com
29. sednica Skupštine grada 29. sednica Skupštine grada 29. sednica Skupštine grada 29. sednica Skupštine grada 29. sednica Skupštine grada 29. sednica Skupštine grada 29. sednica Skupštine grada 29. sednica Skupštine grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 dana
Komentara: 6
Pregleda: 4321

Povezana vest

Povezane teme

sednica gradskog parlamenta

sednica lokalnog parlamenta

sednica skupštine grada

skupštinsko zasedanje

prenos uživo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.