Komentara: 36
Pregleda: 5329

Uživo: 27. sednica Skupštine grada Subotice

30.12.2014. u 09:31h
Izvor: Subotica.com
Danas će biti održana poslednja ovogodišnja sednica Skupštine grada. Pred odbornicima će se naći 26 tačaka dnevnog reda od kojih je najvažnija i ujedno prva na redu, ona koja se tiče budžeta za 2015 godinu. Prenos možete da pratite na našem sajtu od 9 časova.
Uživo: 27. sednica Skupštine grada Subotice

Na 27. sednici, Odbornici će između ostalog razmatrati budžet za 2015. godinu koji je predložen u iznosu od 5 milijardi 499 miliona dinara. Takođe će biti razmatrano rešenje o cenama grejanja po novom tarifnom sistemu koji će Subotička toplana početi da primenjuje od nove godine.

Građanima se isporučena toplotna energija više neće obračunavati kroz fiksini i varijabilni deo utroška, već će te stavke biti objedinjene. Cena grejanja će u stambenim objektima iznositi 8,1 dinar po kilovat času, dok će za poslovne potrošače biti oko 10 dinara po kilovat času.

Među poslednjim tačkama poslednjeg ovogodišnjeg zasedanja naćiće se Program razvoja sporta Grada Subotice za period od 2015. do 2018. godine. Opšti cilj Programa je unapređenje i razvoj sporta u našem gradu kroz sistemsku, stratešku i organizacijsku brigu sa jasno određenim konkretnim merama za rešavanje problema u svim oblastima sporta.

15:42 - prenos sednice je završen

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 5329

Povezana vest

Povezane teme

sednica gradskog parlamenta

sednica lokalnog parlamenta

velika većnica

sednica skupštine grada

prenos uživo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.