• Pregleda: 2465

Uručene nagrade najboljima u srpskom fudbalu

Na osnovu predloga dobijenih od komisije za dodelu javnih priznanja FS Srbije, Boris Arsić proglašen je za najboljeg trenera u ženskom fudbalu, a Milena Nikolić za najbolju fudbalerku u Srbiji za predhodnu godinu. Juče su ta priznanja i uručena.
Uručene nagrade najboljima u srpskom fudbalu

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je 6. sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije u tekućem sazivu, kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FSS. Na kraju radnog dela Skupštine, dodeljena su priznanja najboljim pojedincima u 2015. godini.

Za najperspektivniju igračicu Srbije proglašena je Miljana Ivanović (ŽFK Mašinac), za najbolju fudbalerku Srbije proglašena je Milena Nikolić (ŽFK Spartak), dok je najbolji trener Srbije u 2015 godini Boris Arsić (ŽFK Spartak). Najbolju sudijsku trojku Srbije čine Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Najperspektivniji srpski sudija je Nemanja Gajdobranski. Najperspektivniji igrač  je Andrija Živković, a kada se radi o trenerima, čovek koji iza sebe ima odlične rezultate i zasluženo je dobio nagradu najperspektivniji trener je Milan Rastavac.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.