• Pregleda: 3485

Boris Arsić nаjbolji trener, Milena Nikolić najbolja fudbalerka u 2015.

Boris Arsić nаjbolji trener, Milena Nikolić najbolja fudbalerka u 2015.

Nakon odbrane titule na turniru Kaput Mundi u Rimu, ŽFK "Spartak" dobio je još jedno ogromno priznanje za postizanje sjajnih rezultata. Na sednici Izvršnog odbora FSS, a na osnovu predloga dobijenih od komisije za dodelu javnih priznanja FS Srbije, Boris Arsić proglašen je za najboljeg trenera u ženskom fudbalu za 2015. godinu a Milena Nikolić je proglašena za najbolju fudbalerku u Srbiji za predhodnu godinu. 

Boris Arsić je ujedno i selektor ženske reprezentacije Srbije u fudbalu. Sa ekipom Spartaka je u 2015. godini zabeležio svega jedan poraz i to u meču sa Volfsburgom u revanš susretu Lige Šampiona. Tokom protekle sezone, odbranio je duplu krunu sa svojim igračicama, učestvovao u završnici Lige šampiona predhodno dominatno osvojivši prvo mesto u kvalifikacionoj grupi u Osijeku. 

Milena Nikolić je protekle sezone igrala veoma bitnu ulogu u ekipi Borisa Arsića. U prvom delu sezone dobila je nagradu za zlatnu kopačke Evrope zahvaljujući fantastičnim izdanjima u Ligi šampiona, dok je u drugom delu sezonu počela prinudno na mestu štopera zbog povrede kapitenke Violete Slović i odlaska Nevene Damjanović u inostranstvo. Uprkos kratkoj promeni pozicije, Milena je nastavila sa odličnim partijama i uz Mariju Ilić izrasla u pravog vođu na terenu mlade generacije ekipe ŽFK "Spartak".

Izvor: TV Subotica

povezane teme

2
Titov omladinac Odgovori
Bravo Borise!

Radujemo se, ali ima u gradu ko treba i da se postidi. I najuri.
Pampur Odgovori
Naročito - NAJURI.... i to ONOM motkom!

Kosati bi trebao da krpi gume na biciklama i autima, za to se školovao, a ne da se šećka po Gradskoj kući. Al' neće još dugo. Odzvonilo mu. Stižu izbori i PROLEĆE.
Mi PAORI znamo da se u proleće đubre iznosi - na njivu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.