Komentara: 2
Pregleda: 11831

Upis dece u "predškolsko" elektronskim putem, nastavak pohađanja produžuje se bez podnošenja dokumentacije

18.03.2020. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
PU "Naša radost" omogućila je upis dece u predškolski program elektronskim putem, uz napomenu da neće biti potrebe podnositi dokumentaciju za decu koja već pohađaju ovaj program, kao i da će ostati stari način podnošenja upisa, u papirnoj formi.
Upis dece u "predškolsko" elektronskim putem, nastavak pohađanja produžuje se bez podnošenja dokumentacije

Zbog novonastale situacije, proglašenja vanrednog stanja na teritoriji cele države, upis dece vršiće se na drugačiji način u odnosu na prethodne godine, saopštila je Predškolska ustanova "Naša radost". 

Kako se navodi, roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici dece koja su bila upisana u ovu predškolsku ustanovu i pohađaju predškolski program ne treba da podnose dokumentaciju, deca će nesmetano nastaviti da pohađaju program u narednoj školskoj godini.

Takođe, za decu koja tek treba da budu upisana u predškoski program prijave će biti omogućene putem E-uprave (elektronski, putem interneta), o čemu će PU "Naša radost" blagovremeno obavestiti javnost. Za sve zainteresovane koji budu želeli da obave upis podnošenjem dokumentacije u papirnoj formi, ustanova će zadržati i tu mogućnost.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 11831

Povezane vesti

Povezane teme

naša radost

predškolski program

predškolska ustanova

predškolska ustanova naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.