Komentara: 0
Pregleda: 4939

Počeo upis dece u vrtiće

21.04.2020. u 12:04h
Izvor: Subotica.com
Upis mališana u Predškolsku ustanovu "Naša radost" ove godine se odvija isključivo elektronskim putem preko portala eUprave, odnosno usluge eVrtić. Roditelji mogu da podnesu zahtev od danas, 21. aprila, pa sve do 15. maja.
Počeo upis dece u vrtiće

Da apliciraju na konkurs za upis deteta u predškolsku ustanovu roditelji mogu na dva načina. Prvi je direktno preko sajta Predškolske ustanove "Naša radost", gde mogu da pronađu linkove koji direktno vode na portal eUprave, odnosno uslugu eVrtić. Ukoliko je roditelj registrovani korisnik na eUpravi, na navedenom linku može popuniti elektronsku prijavu za upis, a ukoliko nije, potrebno je da prati instrukcije na ovom linku.

Drugi način je direktan pristup preko portala eUprave.

Prijavu za upis deteta u vrtić sa potrebnom dokumentacijom podnosi roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik deteta isključivo elektronskim putem, a prijave podnete nakon isteka konkursnog roka, kao i one podnete tokom radne 2020/2021. godine, razmatraće se samo u slučaju da ne budu popunjena sva raspoloživa mesta nakon okončanja konkursa.

Preliminarne liste biće objavljene 5. juna, rok za žalbe će trajati od 5. do 16. juna, dok će se žalbe razmatrati u periodu od 17. do 26. juna. Žalbe primljene van žalbenog roka biće odbačene kao neblagovremeno podnete i neće se razmatrati.

Za sva pitanja roditeljima je na raspolaganju dežurna služba radnim danima od 8 do 12 časova, a kontakt osobe su Mirjana Gurinović (gurinovicmirjana.su@gmail.com ili 065/964-64-00), Violeta Lošonci Sluka (losoncisIuka.violeta@gmail.com ili 065/964-64-20) i Dajana Šimić (simicdajana.su@gmail.com ili 065/964-64-55). Fiksni telefon je 024/646-427, a celo obaveštenje o uputstvu za podnošenje elektronske prijave možete pročitati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4939

Povezane vesti

Povezane teme

Naša Radost Subotica

naša radost

vanredno stanje

upis u vrtiće

predškolska ustanova naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.