Komentara: 0
Pregleda: 3465

Unapređen kvalitet usluga u oglašavanju oglasa za posao

14.11.2018. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Odeljak u okviru kojeg prikazujemo oglase za posao, u saradnji sa Infostudom, od danas donosi neke novine. One se u ovom momentu najviše tiču poslodavaca.
Unapređen kvalitet usluga u oglašavanju oglasa za posao

U godini kada subotička kompanija "Infostud" slavi punoletstvo, a opet u zrelim poslovnim godinama sa stabilnim biznis konceptom, stalnim unapređenjem kvaliteta i spektra usluga, prateći njihov razvoj odlučili smo da i mi, kao najposećeniji i najčitaniji sajt koji se bavi temama vezanim za Suboticu, učinimo jedan korak više u korist naših posetilaca i korisnika usluga.

Infostud je jedna od najuspešnijih IT kompanija u Srbiji, ali i regionu, samim time smo ponosniji što je i naš strateški partner, u više oblasti, evo već više od 10 godina. Naš poslovni odnos i tradicija odlične saradnje iz dana u dan se uzdižu, otuda se i ukazala potreba za unapređenje našeg odeljka POSLOVI, u korist onih koji traže posao, ili radnike.

ŠTA OVA PROMENA KONKRETNO ZNAČI ZA POSLODAVCE I TRAŽIOCE POSLA?

U cilju podizanja kvaliteta usluge pronašli smo model da vidljivost oglasa poslodavaca bude još veća, konkretno da oglasi koji se objave preko Subotica.com budu vidljivi i na Poslovi.infostud.com, kao i da se šalju na mejlove tražilaca poslova koji za kriterijum postave Suboticu i/ili Severnobački region.

Odeljak poslova na portalu Subotica.com postoji od 2007. godine. Poslednjih 4-5 godina naplaćujemo uslugu oglašavanja potrebe za radnicima. Cene su bile simbolične, nismo ih menjali od prvog dana, a godine poverenja istih i konstantan rast novih klijenata, pored brojnih drugih egzaktnih pokazatelja, ukazivali su da su klijenti zadovoljni i da je većina ostvarila pun efekat.

30% POPUSTA U NOVEMBRU - Posebna pogodnost za Subotičane, odnosno poslodavce sa teritorije Grada Subotice u mesecu novembru je 30 odsto popusta na objavljeni oglas, bez obzira na trajanje. Ukoliko želite da postavite oglas kada dođete u odeljak poslova kliknite na dugme sa desne strane.

Da bismo cene oglašavanja za poslodavce učinili tržišno realnijim, shodno novim promenama, prinuđeni smo da iste podignemo podignemo, za, u proseku 30%. Bolja usluga, odnosno veća vidljivost bez sumnje će opravdati ovo povećanje.

Svi oglasi postavljeni preko Subotica.com, a vezani za Severnobački region, biće objavljeni i na Poslovi.infostud.com, kao i dodatno promovisani na Fejsbuku.

Važno: Oglas na 7 dana možete oglasiti samo preko Subotica.com

Promene će se desiti i u vremenskom periodu prikaza oglasa, koji povećavamo, pa će tako umesto 7 / 14 / 21 dan, poslodavci imati mogućnost da izaberu 7 / 15 / 30 dana, takođe sa popustima na oglašavanje više radnih pozicija. Sam portal Poslovi.infostud.com nudi mogućnost naprednog isticanja oglasa, a više o tome pročitajte ovde. Takođe o svim mogućnostima naprednog oglašavanja (predselekcija, statistika i čuvanje prijava) saznajte direktno na portalu Poslovi.infostud.com.

Što se tiče tražilaca poslova, očekujemo da u narednom periodu bude još veća ponuda oglasa za posao za različite profile i sve nivoe obrazovanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3465
Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

infostud

zapošljavanje

oglasi za posao

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.