Komentara: 31
Pregleda: 9252

Umesto vodoskoka - smeće!

02.11.2012. u 00:19h
Izvor: SuMedija
Zelenoj fontani ništa gore nije moglo da se dogodi osim da posle dve godine od kada je ugašena bude napunjena raznim otpacima! Uprkos nostalgiji i željama da se obnovi onakva kakva je bila, argumenti da se fontana ukloni i napravi nova su neumoljivi!
Umesto vodoskoka - smeće!

Naime, na delu prema Pozorištu, trule daske su provaljene, a „čistunci" koji ne vole da bacaju smeće bilo gde i da prljaju ulice, odmah su pronašli idealno mesto da ga se otarase: kroz rupu ubacuju plastične flaše, papire, tetrapak ambalažu, jednom rečju sve što im se dok sede ili šetaju pored Zelene fontane nađe u rukama.

- Smeće će ovih dana biti očišćeno, a obloga fontane popravljena tako da će ona biti pripremljena za zimu. Za Zelenu fontanu postoje planovi i proračuni, kako za rekonstrukciju onakvu kakva je bila do sada, tako i za njeno rušenje i izgradnju nove, a na gradskim ocima je, odnosno gradonačelniku, da se opredele za najbolju varijantu - kaže Peter Blau, tehnički direktor Direkcije za izgradnju grada, u čijoj nadležnosti je održavanje ovog objekta. 

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 9252

Povezana vest

Povezane teme

zelena fontana subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.